Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Standy Brunclíka 2010

30. 12. 2010

Pondělí po vánočních svátcích, je 27.12.2010 a my se pomaloučku slejzáme v sestavě: Černý, Chaloupka F, Chaloupka P, Chlada J, Chlada L, Kopecký, Málek, Morávek, Šikl, Zdražil k již tradičnímu turnaji. V letošním ročníku narážíme na Jenišovice, Hostovice a tradičně Vysoké Mýto.

 

První zápas hrajeme již v 8:00 se Sokolem Jenišovice. Jsme trošku nervózní, protože Jenišovice nastupují v plné palbě na 3 lajny. Ale ouha, hned v úvodním střídání dáváme branku, do konce první poloviny vedeme neskutečně 6:0, nakonec deklasujeme soupeře z ligy vysoko 9:1. Skulls hrají konečně hokej jak se patří.

 

V druhém utkání nás čeká nadějné mladé dravé mužstvo z Hostovic. I v tomto utkání vedeme hned od prvního střídání. Není to sice tolik pohledné utkání jako to první, ale i tak hrajeme to naše a vítězíme jasně 5:1.

 

Po těchto nadějných výsledcích čekáme na poslední duel s Vysokým Mýtem. Soupeř je letos opravdu dobře vyzbrojen. Nicméně do utkání vstupujeme dravě a nebojácně. Tvoříme si šance, hraje se nahoru a dalu. Až do okamžiku kdy si rozhodčí usmyslel, že to chtělo branku. Nadějný útok Mýta, který Dydy perfektně zlikvidoval, proměnil tento "rozhodčí" v branku. Nevěříme vlastním očím ani uším.... Rozhodčí stojící na modré čáře a nemajíce žádný přehled o puku jasně gestikuluje branku. Co naplat, musíme bojovat nejen proti soupeři. Daří se nám vyrovnat na 3:3, ale v nadějném oslabení, kdy nadvakrát nedokážeme překonat gólmana, ujíždí dvojice na naši bránu a střílí branku, zlomový gól přichází v poslední pětiminutovce. Mýto využívá naše rozpoložení a střílí ještě dva rychlé fíky. 3:6, je dobojováno. Jsme opět druzí....