Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Standy Brunclíka 2011

3. 1. 2012

 Stává se pomalu již tradicí, že vánoční hokejovou pauzu si zpestřujeme účastí na Memoriálu Standy Brunclíka. Nejinak tomu bylo i letos. Cílem pro turnaj bylo zlepšení si hokejové nálady v nevydařené sezóně. V sestavě se objevil jeden nováček a to Petr Ptáček. Jinak naše soupiska nedozanal změn oproti předchozím ročníkům. V brance byl Dydy, obranu tvořil Mára Havlíčků s Honzou Vackem. Druhou dvojici pak Filous Morávek s Chlupem. Dvě útočné formace nastupovali v této podobě: Já s Ráďou Černým a Milošem Fialou, druhou trojice v podobě Honza Chlada, Havry a již zmiňovaný Petr Ptáček.

  

Naším prvním soupeřem byli Jenišovice. Dal se tedy čekat tuhý boj, ale spíše se nám podařilo navázat na loňskou kanonádu. Mladé pušky se rychle rozkoukali a nasázeli nesourodému celku v červených dresech 4 fíky, pátý pak přidal Mára Havlíčků a šestý gól přidal kapitán Fífa. Výsledek 6:2 pro naše barvy zněl možná pro Jenišovice krutě, vždyť zápas byl až do poloviny hrací doby více než vyrovnaný. Rozhodla ale disciplína, kdy naše vyloučení zůstala oproti těm Jenišovyckým bez zbytečných komentářů a my se naplno věnovali hře a ne sudímu.

  

Ve druhém utkání jsme měřili síly s Hostovicemi, ty nám letos naložili v lize slušný příděl a i v tomto případě jsme se tedy snažili zapomenout na špatný výkon. Vstup do utkání skutečně vyšel brilantně. Dvě Havryho branky a jedna Márova znamenala vedení 3:0. Soupeř byl ale daleko houževnatější než ten předchozí a tak došlo k postupnému snížení stavu na 3:2. V závěrečných minutách Havry zkompletoval hattrick a my měli jasno, opět budeme nejhůře druzí...

  

Dlouhou tříhodinovou pauzu jsme vyplnili obědem, což se ukázalo jako špatný tah pro finálový zápas. Zatížení knedlíky a masem jsme se jen pomalu dostávali do tempa. Hráči Vysokého Mýta byli pěkně v tempu a s chutí stříleli. Až do poloviny utkání jsme se důstojně bránili a stav 1:3 nám dával jakou takous naději. Jenže ve 3 přesliovkách jsme 3x inkasovali a bylo jasno. Vysoké Mýto bylo letos zcela nad naše síly. Bereme tedy jako vždy druhé místo a i přes vysokou porážku ve "finále"  si zlepšujeme hokejovou náladu!