Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestrovský MM turnaj 2008

27. 12. 2008

Krásné sobotní odpoledne, venku mrzlo a my se trmáceli do nedalekého Lanškrouna na náš oblíbený Silvestrovský MM turnaj, kde jsme vloni vybojovali 3. místo. Letos tomu bylo jinak...

 

Do turnaje se přihlásila další dvě mužstva z Hlinska. HC Vysočina, tvořená kluky ze Svratky a Hlinska a tým Highlanders, kteří byli z Hlinska a z Vojtěchova, v jednom případě :-) Los nás "hlinečáky" určil do jedné skupiny... čili nás čekali zajímavé souboje. Naše sestava nebyla nejsilnější, ale i tak jsme byli odhodláni o výsledky se řádně poprat.

 

První zápas jsme sehráli právě s hlineckým týmem Highlanders, po vlastní brance a vlastní teči jsme prohráli 2-0. V dalším zápase s pardubáky Diramo nám byla dána lekce z produktivity, kotel 5-0 byl až příliš krutý, nicméně spravedlivý. Jako podle šablony jsme nastoupili proti dalším hlinečákům, kolegům ze šatny, HC Vysočina. I tento tým jsme nedokázali v 12 minutách porazit, naopak obdrželi jsme 2 branky. Již bylo jasné, že pojedeme domu hned po základní skupině. Kýženou první branku jsme vstřelili až týmu DřevoTrans, střelcem jediné branky Skulls byl Fífa. O druhou branku kterou jsme dokázali vsítit na turnaji se v posledním zápase postaral Havry s Kadlim. Bilance, dvě branky vstřelené, 0 bodů na kontě a 16 obdržených branek je katastrofální. Nícméně Karel, Dydy, Kadli, Chlup, Havry, Honzík a Fífa zažili pěkné hokejové odpoledne.

 

Doufejme, že za rok uděláme v Lanškrouně větší díru do světa. Hlinsko přesto nezůstalo v Lanškrouně bez úspěchu, tým Vysočiny vybojoval stejně jako my vloni krásné 3. místo, gratulujeme. Ještě dodejme, že vítěz turnaje byl tým MM.