Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.10.2023 Štěpánov 5:1 (2:1, 0:0, 3:0)

23. 10. 2023

No povězme si to na rovinu, s návratem kapitána do sestavy přišlo vítězství :-) Absence na úvodním zápasu sezony dala zřejmě zabrat mančaftu více než jsem potřebovali a pak že kopyta nemají co dělat :-)

 

Do kádru po roční pauze způsobené ohlášením konce kariéry se vrátil nebývalým způsobem Kůča, a to nebývalým myslím s velkým N a to nemluvím o výkonu na ledě. Zkrátka tenhle ten náš Gudas si rázně řekl zpět o místo v sestavě a hned ve svém prvním zápase se po akci Toma Kadlece, kterou nečekaným způsobem prodloužil kápo Fífa právě na Kůču, náš ranař prosazuje. Pravda, gól viděl jen rozhodčí, ale to stačilo, ono by to ani nebylo hezký otvírat střelecký účet sezony nějakým vytříbeným blafákem. Po brance jsme si mysleli, že už to půjde samo, ale Štěpánov zrekonstruoval kádr a bylo to znát. V brance zeď, v obraně nepříjemná zarputilost a v útoku rychlé neznámé tváře. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno! Pohormu v podobě budoucí totální plácané s papírovým outsiderem odvrátil pár minut před koncem novic Mára Zvolánek, jehož ránu tedy taky musel přezkoumat videorozhodčí, neb branku také téměř nikdo neviděl.

  

Ve druhé části krom tradičních jednostranných šarvátek v podání několika štěpánovských borců branka i přes naše velké snažení nepadla. Na druhé straně i soupeř měl řadu šancí, ale od toho máme v brance zase my svého čaroděje!

 

Fotbalový výsledek jsme ve třetí části nepřipustili, především pak díky bratřím Němcovým. Náš kádr za ta léta zažil velké množství dvojic, ale tahle bude asi stát za to. Bratři jak se patří aby se nehádali zahráli si centra každý ve svém útoku a odstartovali tak doufejme celosezónní brankovou dostihovou soutěž. První trefu v drezu HCS zaznamenal Matěj, první jasně viditelnou brankou v našem podání, kterou nikdo nemohl přehlédnout. Miki se nedal zahanbit a v dalším střídání ukázal jak naděluje Mikuláš. Standardně u Mikiho nezůstalo jen u té branky, ale vše v rámci fair play a pravidel. Poslední slovo měl však přeci jen mladší brácha, který ke své premiérové trefě přidal ještě jednu. Konečný účet 5:1, první body a snad se nám podařilo nakopnout mašinu.

  

V příštím týdnu nás čeká silný tým z Řepníku, nově pojmenovaný HC Vlci team!