Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.10.2023 Vlci team Řepníky 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

29. 10. 2023
Třetím soupeřem byl dnes ráno tým Řepníků, tedy nově pojmenovaný HC Vlci team. Než jsme se vyloudali z kabiny kroužili na ledě košíkáři s drezy VTM (výběr talenotvané mládeže), no trochu nás to při rozbruslení zaskočili, vypadali fakt jak profíci. Už jsme zažili opravdu ledasco, takže lehké vykolejní mysli vzalo za své jak se hodiny na tabuli spustili.
Kluci od soupeře byli rychlí a tvrdí, ale to my taky. A ještě něco navíc, měli jsme více ze hry a šancí taky vícero. Jenže brankář soupeře byl minimálně stejně tak dobrý jako ten náš, další novic v našich barvách, Martin Broštík. Čapák co byl vlastně šestým hráčem v poli. Puky rozehrával s beky spolupracoval.
V první třetině jsme se při celkem pohledném svižném hokeji dočkali i branky, bohužel do nesprávné kasy. Parádní námaz předvedl při snaze rychle rozehrát prácě Marťas. Rozehrávku na modrou sklepl soupeř a dojel si vstříc prvnímu brankovému zápisu.
Celkem v klidu bereme pauzičku mezi třetinami, ze hry máme více a tak nějak v podvědomí víme, že to bude dobré, jen dostat ten malý černý kousek gumy za záda brankářky Vlků. Šancí k tomu máme více než dost! Ujímá se až přesilovková akce Máry, kterou zakončuje pěkně ze strany nahoru Bajza. Vedení a vítězný gól v téže třetině docílíme tím nejčastějším a nejtradičnějším způsobem s nezaměnitelným rukopisem. Štěpovo přesné vyhození z obraného pásma na Kuku, který to středem vzal na sebe, projel mezi všemi a zablafal.
Třetí třetinu vsadil soupeř na útok, který při našem oslabení přidal na obrátkách, ale správně položeným příložníkem vytáhl Marťas puk z čáry a soupeři tak vzal poslední naději, neb koncem našeho oslabení polevila útočná síla soupeře. My si začali opět tvořit šance a dokonce i jednu gólovou, pár minut před koncem se podruhé v zápasem podobným způsobem prosazuje po předložené gólové nahrávce mladýho Řízka novopečený tatínek Bajza. Je to tak, při tom nekonečném procesu přebalování a koupání se ruce naučí novým pohybům, které způsobí i to, že to tam najednou pálíš jako raketa... tak ať rodina roste a rozrůstá.
Soupeře už ukočírujeme až do sirény a připisujeme si důležité body se soupeřem, který do budoucna bude hodně hodně silný!