Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.2.2009 - Skuteč - 21:00 - SOS Hockey (CND) vs. Skulls 7:5

19. 2. 2009

Nezvyklé manévry se konali ve čtvrtek mezi Hlinskem a Skutčí. Nejprve jsme se sjeli všichni k zápasu do Skutče, kde nám bylo ale suše oznámeno, že místo nás jdou na led nějací "rybníkáři" a že mají tedy kluci z Kanady smůlu. Naštěstí nám domovské Hlinsko bylo nápomocno a po dohodě jsme měli led od 22h právě tam. Je pravda, že hrát od 22h není žádná slast, ale lepší než nehrát vůbec.

 

Nastoupili jsme opět "nekompletní", ale zato s novou tváří. Totiž od příští sezóny bude za náš tým nastupovat bývalý žďárský dorostenec Lukáš Pošvic, který si díky Karlově přežbleptu přišel okamžitě k přezdívce Milan.

 

Úvod utkání jsme lehce podcenili, přestože jsme měli daleko více ze hry již od prvních minut. Byl to ale soupeř, kdo skóroval první. My jsme bleskově reagovali Fífou, kterého vyslal do brejku Milan. O obrat se postaral na počátku druhé třetiny Ráďa. Naše vedení 3-1 pak posvětil krásným gólem i skullácký novic Milan. Od tohoto momentu náš střelecký prach zvlhl. Co nám bylo platné, že se držíme nastálo v obranném pásmu a klukům ze země javorového listu neumožníme ani vyhodit...

  

Do konce druhé části hry se podařilo soupeři 4x skórovat. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak. My hráli prim, tvořili si šance, ale soupeř skóroval z ojedinělých akcí. Naštěstí nejprve Pepík snížil a pak Karel luxusně z úniku střelou po ledě srovnal na 5-5. Šlo se do kabin...

 

Ve třetí části hry přidal soupeř ještě dvě branky, my asi z milionu šancí nedali jedinou.. takže výsledek je jasný. Kluci nám dali slušnou lekci z produktivity a my si vyzkoušeli hru, ketrou v play off rozhodně ukazovat nebudeme :-)