Jdi na obsah Jdi na menu
 


EXHIBICE: Skulls x kanadský výběr JODYHO RECTORA 10:9

19. 10. 2014

Již přípravy na samotné utkání probíhali ne zrovna snadno. Kapitán měl značné těžkosti s blíže neidentifikovatelnou částí týmu, která se snažila mezinárodní zápas bojkotovat. 

 

img_0634.jpg

Chlapci, ale dostali rozum a k utkání se dostavili...

Vítezný tým se skládal dlouho dopředu, nalákat všechny plejeři nebylo snadné, ale co by pro nový dres a setkání s bratrem nedělal třeba takový Kiwak.

 

63948_10204420622848973_3997754076701485888_n.jpg

 

Nakonec se podařilo sestavit tým čítající 3 sourozenecké dvojice a tak se bylo opravdu nač koukat a co poslouchat :-) Rozhodně nezapomenutelný posluchačský zážitek připravila speciální formace Fiala - Kadlec - Kadlec. Anebo opravdu sehraná lajna, která si jen tak mezi sebou nepřihrává Wasserbauer - Chaloupka - Chaloupka, někdy je prostě lepší v rámci jednotlivce sama sebe dostat do offsajdu a zabránit tak nájezdu dvou bratří na samotného brankáře, proč se dělit, že :-) Ale i tak bylo k vidění spoustu akcí, nádherných branek a několi vskutku povedených akcí já na bráchu brácha ne na mě. Jodyho all stars výběru jsme motali hlavu celé dvě třetiny a drželi si těsný náskok 5:4. Jak se ukázalo, starty třetích třetin nejsou naší nejsilnější stránkou. A tak se kanadský mančaft propracoval za 10 minut k slušnému obratu a solidnímu náskoku 5:8. Již podruhé se nám v krátkém časovém horizontu podařilo setkat se ženou v brance soupeře, to nás asi rozpálilo natolik, že jsme se vrhli do útočení doposud neznámýmy útočníky. Chlup se rozněžnil a útočil jak o život výsledkem byla snižující branka Wasky a následně ve stejném střídání i vyrovnání právě po kombinaci WW a následném citlivém zakončení patičkou :-) Dobře Chlupe! A kdo jiný by měl dramatickou koncovku rozhodnout než Milda po spolupráci s KK. Bravo!

 

image.jpg