Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava: SOKOL SERVIS 10:7

19. 9. 2018

Jako za starých časů jsme si připadali v nezvyklou ranní hodinu o víkendu na hlineckém zimáku. Hrstka odvážných se dostavila v naději, že se počet časem zvětší, ale kdepak, po sobotním večeru hned několik jedinců nenašlo sílu po ránu sportovat.

S velkou slávou otevírá hned v 5 vteřině utkání skóre kapitán Fífa, budiž mu to k dnešním sedmatřicetinám přáno! V rychlém sledu přidává branku David Kopecký po bravurním pasu od Machyho. Sokol se ještě ani nenadechl a už tekl o 3 branky, to se prosadil samostatně, elegantně a bez násilí Čůrek. Nastavené vysoké tempo šestku doplněnou Czardászem v brance začalo opadat a ke slovu se tak začali dostávat dravci z bleskových protiútoků, které jsme občas ani nepostřehli a tak si statečný Jiřík v brance mnohdy musel pomoci sám. První závan dramatu odmítl opět Čůrek, který zakončoval trojkombinaci Davida a Machyho, 4-2. Když pak následně Machy zvýšil na 5-2, mysleli jsme, že jsme zase na koni, ale opak byl pravdou.

Další výpadek sil už nás stál vedení, Sokol se dotáhl až na 5-5. Ačkoli nás bylo méně, přeci jen jsme měli o trochu více ze hry, to o trochu více ze hry byl například ťukec Davida s Machym a zakončovatelem Čůrkem, 6-5 nebo Machyho bleskové zametení touše po přišťouchnutí z poza branky od Davida. Vítězným gólem se stala 4. trefa Čůrka. Odměnu za předvedený výkon a zároveň smrtelnou ránu Berdovi zaznamenal Davča pár minut před koncem. 

Následoval několikaminutový nucený odpočinek hlavní hvězdy bílých. Po Berdově návratu uzavřel Skullůčet trojitou dorážkou vlastních 3 střel Fífa (když to neumíš zvednout, tak musíš tak dlouho pálit až to vyjde). 

Sokolu se povedli dvě branky do již únavou odevzdané obrany Štěpán - Zavřel. Konečný účet zněl na 17 branek, z toho domácí Skulls 10, pozvaní Sokolíci 7.