Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK08: Ostrov vs. HC Skulls Hlinsko 3:2

12. 1. 2008

12.1.2008 OSTROV x HC SKULLS HLINSKO 3:2

 

střelci: Chaloupka F , Vašek

vyloučení: 3:3

 

sestava:  Řezníček - Slavík, Mudroch; Chaloupkia P, Pavlík - Kopecký, Chaloupka F, Kadlec M; Stárek, Zmeškal, Vašek; Kadlec J

 

 

  V okleštěné sestavě, ve které chyběli 4 hlavní opory a tvůrci hry jsme nastoupili k rannímu utkání s favorizovaným Ostrovem. Už v kabině padali při pohledu na sestavu velmi zajímavé typy na výsledek a do utkání jsme tak vstupovali s faktem, že nemáme co zkazit ani o co přijít.

 Od úvodních minut byla hra vlažná s prvními šancemi na obou stranách. Do vedení jsme se dostali ale my, když David obešel obranu soupeře a jel sám na Albyho, který hájil svatyni Ostrova. David úspěšný nebyl, ale před brankou se ještě objevil Fífa, který jak jinak domlátil puk za Albyho záda 1-0. Toi nám dodalo energii a chuť bojovat o každý puk. Byli jsme Ostrovu více než vyrovnaným soupeřem, chvílemi se hrálo v obraném pásmu a chvílemi v útočném pásmu. Hokej to byl pohledný. Bohužel do konce první třetiny jsme dostali vyrovnávací gól, který padl rovněž po dorážce před brankou.

 Druhá třetina patřila nám, při jednom z útoků se dostalk Karel s Fífou do brejku, ale akce 2 na brankáře vyšumněla naprázdno. Naštěstí se Fífa ani Karel nehodlali vzdát a tak vybojovali za brankou puk pro Vénu, pro nějž nebyl problém dostat puk bekhendem za Albyho záda 2-1, opět jsme byli na koni my. Vedení nám vydrželo až do konce třetiny.

 Ve třetí části hry se začali projevovat první známky únavy. Zhruba po 5 minutách bylo vyrovnáno 2-2, kdy obránci ani útočníci nezvládli dva hráče Ostrova před brankou a pro již nebyl problém vsítit vyrovnávací branku. Zbývalo deset minut do konce a za faul vysokou holí byl do šaten poslán Ondra. Džentlmensky se k faulu doznal, což nám Ostrov oplatiol gólem. 2-3. Nezvládli jsme bohužel závěrečný tlak a tak se musíme smířit i s druhou porážkou od Ostrova. Nutno dodat, že jsme byli vyrovnaným soupeřem a hrál se navzdory ranním hodinám a Skullácké okleštěné sestavě, pohledný hokej.