Jdi na obsah Jdi na menu
 


HL08: Panteři vs. HC Skulls Hlinsko 3:3

25. 1. 2008

25.1.2008 PANTEŘI x HC SKULLS HLINSKO 3:3

 

střelci: Ročňák, Kadlec M, Zmeškal

vyloučení: 2:1

 

sestava: Řezníček - Chaloupka P, Pavlík; Vacek, Kulhavý; Mudroch, Krčil - Vrána, Chaloupka F, Dahlberg; Zmeškal, Černý, Kadlec M; Ročňák, Vojanec, Vašek

 

 

    Páteční večer patřil v Hlinsku velké bitvě o důležité body proti soupeři, který hlinecké neregistrované kraluje. Do utkání nás nastoupilo 15. Z počátku panovali obavy co se našeho počtu týče, ale nutno dodat, že jsme dodrželi taktiku a drželi soupeře na uzdě i díky našemu rychlému tempu střídání. Perfektně jsme tak využili našeho počtu jako výhodu.

   V úvodu utkání jsme si nějaké šance vytvořili stejně jako soupeř. Do vedení šli Panteři po bleskovém úniku našeho bývalého kolegy ze Skutče, Petra Kopeckého, kterého nezastavili ani útočnící ani beci,. 1-0. Dlouho se však z vedení neradovali. Večer patřil svátečním střelcům. Nejprve se prosadil David Ročňák, který dorazil Kubovu střelu, 1-1. 

   Po prvních gólech přišel herní útlum na obou stranách. Hrálo se převážně ve středním pásmu avšak šance se tvořili na obou stranách. Do vedení se pak dostali opět domácí, kdy se jim podařilo protlačit puk za záda našeho brankáře 2-1. I na tuto branku jsme našli rychlou odpověď. Po několika zápasové pauze se probudil Kadlíny, který dostal od Dana přihávku do tandemu a golfákem z pozakruhu poslal vyrovnávací branku, 2-2.

   Ale i do třetice se Panteři dostali do vedení na 3-2. Na tento gól jsme zpočátku nedokázali odpovědět. Zrychlili jsme střídání a snažili jsme se unavit soupeře rychlým střídáním. A vyplatilo se. Zhruba 5 minut před koncem si role vyměnili Dan a Kadlíny, kdy prvně jmenovaný vystřelil a Dan lišácky dorážel. 3-3. Urvali jsme bod se silným soupeřem. To nás naplnilo optimismem co se hlinecké soutěže týče.