Jdi na obsah Jdi na menu
 


HL08: Pivaři vs. HC Skulls Hlinsko 4:4

16. 2. 2008

16.2.2008 PIVAŘI x HC SKULLS HLINSKO 4:4  

 

střelci: Vašek, Kadlec M, Vrána, Ročňák

vyloučení: 2:0

 

sestava: Gregor - Vacek, Kulhavý; Mudroch, Krčil; Kadlec J - Grace, Chaloupka F, Martin; Ročňák, Černý, Kadlec M; Vrána, Vojanec, Vašek

 

 

  
  
   V sobotu večer jsme v Hlinsku nastupovali proti silnému celku v lehce improvizované sestavě. Do branky se postavil Karel Gregor a do útoku nastoupili dvě kanadské posili Daniel Grace a Tim Martin.

   Rozjezd byl vlažný a šance se objevovali na obou stranách. Přišli ale první chybi, které pivaři dokázali využít a dostali se tak postupně až do hrozivého vedení 4-0. Nebýt Popelky v sestavě Pivařů, určitě by utkání mělo zcela jiný průběh.

   Jak se ale ukázalo, čtyř gólové manko nebylo pro nás nepřekonatelné. Zhruba po polovině hry jsme se vzchopili a vstřelili kýžený kontaktní gól. To bylo když si Véna sjel po levém kruhu a krásným švihem překonal domácího brankáře 4-1. Netrvalo dlouho a prosadil se Kadli, ten překonal gólmana Pivařů z opačné strany podobným způsobem, rázem bylo na střídačce veseleji 4-2. Šance si začali tvořit všechny formace. Kanaďané v naší sestavě se postupně rozkoukávali. Ti navíc naskočili do hry přímo po příjezdu z letiště, čili měli za sebou 10 hodinový let z Toronta.

   Čas začal ubíhat rychleji a rychleji, my jsme zvyšovali obrátky. V jedné šanci se tak ocitl Havry a tváří v tvář brankáři uspěl 4-3. Vycítili jsme šanci na bodový úspěch a semkli se. Neuvěřitelný cirkus před kasou Pivařů způsobila formace vedená Ráďou, zmatku kolem kasy využil Kadli, který zatáhl puk za kasu a poslal přesný pas na Dádu, ten se štěstím překonal brankáře střelou k tyči 4-4. Do konce zápasu zbývala asi minuta, a to jsem si již do konce utkání dokázali pohlídat.