Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK08: PO: HC Skulls Hlinsko vs. Štěpánov 4:2

2. 3. 2008

2.3.2008 HC SKULLS HLINSKO x ŠTĚPÁNOV 4:2

 

střelci: Chaloupka F, Kadlec M, Černý, Dahlberg

vyloučení: 2:9

 

sestava: Ducheček - Vacek, Slavík; Mudroch, Kadlec J; Chaloupka P, Pavlík - Vrána, Chaloupka F, Dahlberg; Kopecký, Černý, Kadlec M; Picka, Vojanec

 

 

  
  
   Vedení 1-0 na zápasy bylo ráno zapomenuto a my šli do utkání opět odhodlání nedat Štěpánovu šanci. Soupeř byl i dnes bez hlavních opor. Husarský kousek se povedl první lajně, nejrychlejší gól si schovalo na play off duo Fífa - Christer, po vyhraném buly a bleskovému postupu do pásma poslal pas na Fífu Christer a tak jsme vedli 1-0 zhruba po 5 sekundách. Ihned z dalšího střídání jsme dali na 2-0, to si akorát Fífa s Christerem prohodili role, Fífovu střelu dorazil Christer. Do konce třetiny jsme dali ještě na 3-0, to se prosadil po Davčově nádherném pasu Ráďa.

   Zápas byl opět poznamenán vysokým počtem vyloučených, navíc nás ukolébalo vedení 3-0, dovolili jsme tak se dostat soupeři blíže k Sovymu. Soupeř dokázal snížit na 3-2, víc jsme ale nechtěli nechat. Semkli jsme se společně odráželi útoky a postupně se opět stávali pány na ledě.

   Hráli jsme sice několikrát oslabeni 5 na 3, ale to nás jen posílilo a vlilo optimismus a sílu do žil.

   Poslední třetina byla spíše udržovací, tvořili jsme si šance ale potřebný uklidňující gól nepřicházel. Věděli jsme sice, že k vítězství v serii nám stačí i remíza, ale nato se spoléhat nedá. Proto nás uklidnil Kadli, který proměnil pas od Kapečáka a dal na konečných 4-2...

   Historický úspěch v podobě finále je tu, teď už jen vyčkáme na soupeře.. Výborný týmový výkon v obou zápasech nám pomohl k úspěchu, jaým finále bezesporu je.