Jdi na obsah Jdi na menu
 


HL08: Rychtář vs. HC Skulls Hlinsko 5:5

24. 2. 2008

24.2.2008 RYCHTÁŘ x HC SKULLS HLINSKO 5:5

 

střelci: Chaloupka F 2x, Chaloupka P, Dahlberg, Vrána

vyloučení: 1:1

 

sestava: Ducheček - Vacek, Neumann; Mudroch, Krčil - Pavlík, Chaloupka F, Dahlberg; Chaloupka P, Vrána, Plachý

 

 

  
  
   Sestava na dnešní zápas byla dosti improvizovaná, vzhledem k fakt, že do utkání nastoupilo 6 beků a 4 útočníci. Šanci ukázat co ofenzivního umí, měli dokázat Kašpárci.

   Skóre utkání otevřel Fífa, po perfektním pasu od Mucka sjel k modré a bombou mezi nohy poslal Skulls do vedení 1-0. Brzo bylo však yrovnáno a hra se přelévala z jedné strany na druhou. I v okleštěné sestavě se oba naše útoky prosazovali po stejnu, což překvapilo nejen nás ale i všechny tři diváky.

   Druhá půlka zápasu byla naše, to jsme se v rozmezí 2 minut dostali do vedení 4-1. Trefil se Christer opět dalekonosnou střelou, opět Fífa z dorážky a čerstvě jmenovaný útočník Chlup, který pohotově tečoval Mildovu střelu od modré. Zpět na zem nás vrátila blesková akce Rychtářů, kdy jsme zapomněli na zadní vrátka čehož soupeř rychle využil 4-2. Pak si ale vybral slabší chvilku Sovi. Nejprve nestačil na střelu po ledě od kruhů, pak nahození z půlky hřiště a pak dokonce na odražený puk z buly. Rázem jsem prohrávali 5-4, což nás rozhodilo natolik, že jsme přestali hrát. Zbývala necelá minutka, Sovi ujíždí z brány a jako šestý hráč skáče Fífa. Svoji partii v obraném pásmu rozehrává Chlup, z poza branky posílá přesný pas na Havryho a ten vyrovnává na 5-5.

   Tento měsíc již 4 remíza... ke čtvrté konečné příčce v hlinecké neregistrované nám stačí uhrát bod s Bradlem, snad to vyjde..