Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.3.2009 - o 3. místo - Pivaři vs. Skulls 6:3

10. 3. 2009

10.3.2009 - 20:15 - Pivaři vs. Skulls 6:3 

 

 

branky a nahrávky: Vrána J (Rector, Picka), Vrána M (Picka), Vrána M (Vrána J)

 

vyloučení: Stárek (podražení) 2, Pošvic (sekání) 2, Vašek (hákování) 2, Pavlík (sekání) 2

  

sestava: Řezníček - Picka, Rector; Chaloupka P, Pavlík; Mudroch, Krčil - Zmeškal, Chaloupka F, Dahlberg; Stárek, Černý, Pošvic; Vrána M, Vašek, Vrána J; Chlada

 

hvězda zápasu: Steve Belzner (nejvěrnější fanoušek) 

 

           

           

           

            Pomalý vstup do utkání poznamenal jeho celý vývoj. Ačkoli jsme po několika minutách vedli 1-0, díky Havranově akci s blafákovým zakončením do bekhendu, nedokázali jsem nastolit na ledě naši hru a velmi rychle přistopili na pomalé tempo Pivařů, jež bylo samozřejmě dáno menším počtem hráčů. Nedokázali jsme využít naši početní převahu a hráli jako opaření.              

            Nebudu se rozepisovat o tom jak snadno by se dnes večer dalo vyhrát, protože na kdyby se v hokeji nehraje a Ti, kteří se dnešního utkání zúčastnili vědí, kde byla chyba. Svoji roli sehrálo zajisté i finálové utkání ve Skutči, protože se nedají tyto dvě soutěže absolutně srovnávat. Na jedné straně jsou namotivované mančafty podpořené diváky a promakaná soutěž, na druhé straně je jakási soutěž, kde si všichni chtějí udělat jen žízeň. I proto bych touto cestou chtěl apelovat na všechny hlinecké mančafty, společným usilým můžeme z hlinecké nereligy udělat opět soutěž, která bude ozdobou našeho hokejového mikroregionu!