Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.11.2008 - 11:45 - Rychtář vs. Skulls 2:5

16. 11. 2008

 

16.11.2008 - 11:45 - Rychtář vs. Skulls 2:5

   

 

branky a nahrávky: Kadlec M (Černý), Vrána M (Chlada), Šikl (Černý), Černý (Picka), Vrána M (Chlada)

 

vyloučení:  Chlada (nedovolené bránění) 2, Chaloupka F (napadení) 2  

  

sestava: Ducheček - Pavlík, Picka; Mudroch, Krčil; Šikl, Slavík - Zmeškal, Chaloupka F, Dahlberg; Ročňák, Černý, Kadlec M; Vrána M, Chlada, Vojanec

 

hvězda zápasu: David Ročňák (nejlepší útočník)

 

  

            Lehce nervozní jsme se scházeli v neděli na zimním stadionu v Hlinsku. Čekal nás již v pořadí pátý duel v hlinecké nerelize. Naše dosavadní bilance byla tragická. Co nás jakštakš chlácholilo, byla bilance soupeře, která byla totožná, tedy ani jedno vítězství. Na druhou stranu právě proto byl soupeř nevyzpitatelný.

   

          Již při rozbruslení jsme si všimli, že početně budeme v převaze, což nás nabudilo. Odhodlání zvítězit bylo velmi silné, čehož si i soupeř všiml prostřednictvím našeho nebývale hlasitého pokřiku. Ihned po úvodním buly jsme se dostali do slibné šance. Hned druhé střídání jsme proměnili v gól, Ráďa zatáhl puk do rohu útočného pásma a předal volnému Kadlimu před brankou, ten do prázdné klece neměl problém zavěsit, 0-1.

  

        Pokračovali jsme v aktivitě a vytvořili si další počet šancí. Jenže po jedné z nich se u mantinelu střetl Christer s protihráčem. Snad kontakt s pukem či hokejkou způsobil dvě tržné rány na jeho obličeji (které si později vyžádali 3 a 2 stehy v Chrudimské nemocnici). Hru jsme tedy stáhli na 2 pravá křídla. Ta se díky častému střídání dostala do varu. A tak jsme za chvíli vedli 0-2, Sedlák předložil ukákový pas Havrymu a ten dělovkou z kruhu zvýšil naše vedení. Svůj gólový počin přidal i Šiki, pravidelně sřílející obránce, využil přihrávky Rádi a prakticky ze stejného místa zvýšil na 0-3.

   

      Ze hry bylo patrné kdo je na ledě lepší a kam budou body směřovat. Byli jsme aktivnějším mužstvem a měli více ze hry. Přidali jsme ještě dvě branky. Nejprve se krásně protáhl z vlastního pásma Ráďa, vlastní akci zakončil efektivní střelou k tyči, 0-4. A naposled jsem pokořili brankáře hlineckého áčka po akci Sedlák - Havry, kdy druhý jmenovaný předvedl pěknou střelu z úhlu do bližšího růžku, 0-5. 

    

     Zápas měl i své paliče jako vždy, nebyl to tentokrát Kadli, ale Fífa, hledající se kapitán spálil 2 tutovky, nejprve z blízka místo prázdné klece trefil horní tyč a pak prozměnu netrefil prázdnou branku vůbec. Snad si podobně jako loni Kadli schovává gólové příspěvky na důležitější zápasy. Hvězdou zápasu byl po právu vyhlášen Dáda, hrál obětavě, vracel se a vytvářel gólové šance pro své spoluhráče. Příští zápas hrajeme opět s Ostrovem za 14 dní, 26.11.2008