Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.2.2009 - 19:00 - Skulls vs. Pivaři 2:6

16. 2. 2009

16.2.2009 - 19:00 - Skulls vs. Pantheři 2:6 

 

 

branky a nahrávky: Ročňák (Chaloupka P, Černý), Zmeškal (Pavlík)

 

vyloučení: 

  

sestava: Řezníček - Picka, Pavlík; Mudroch, Šikl - Rector, Chaloupka F, Dahlberg; Plachý, Černý, Chaloupka P; Zmeškal, -, Ročňák

 

hvězda zápasu: Lukáš Pavlík (nejlepší hráč) 

 

           

           

           

           V pondělí večer jsme nastoupili proti hodně sebevědomému a silnému celku, který letos aspiruje na vítězství v lize. Alespoň bod z takového zápasu se tedy vyvažuje zlatem. Pro nás by měl cenu play off. Nebo tedy lépe řečeno šanci bojovat o play off. 

            K naší smůle jsme se nesešli v ideálním počtu a museli tak trošku improvizovat. Do útoku se opět podíval Chlup a centři se museli spokojit s kratšími intervali mezi střídáními. Na Panthery jsme chtěli doslova vlétnout, ale již během prvního střídání jsme obdrželi laciný gól po špatné rozehrávce v útočném pásmu.

            Přesto jsme se nevzádvali a bojovali o každý puk. Hodně jsme bruslili a na všech bylo vidět velké zaujetí pro hru. Za stavu 2-4 pro Panthery jsme měli řadu šancí, ale neujala se jediná. A tak se naplnilo otřepané: nedáš, dostaneš. Obdržený pátý gól nás trochu otupil v našich snahách, i přesto jsme do poslední sek... teda vteřiny bojovali. Šance na play off stále je, ale to budeme muset porazit Bradlo a zkusit vybojovat alespoň bod ze záapsu se Skalskem..