Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.2.2009 - 18:00 - Hostovice vs. Skulls 7:7

18. 2. 2009

18.2.2009 - 18:00 - Hostovice vs. Skulls 7:7 

 

 

branky a nahrávky: Pavlík (Chaloupka F, Vrána J), Kopecký (Mudroch, Černý), Vrána J (Chaloupka F), Vrána M (Černý), Mudroch (Kopecký), Vrána J (Vrána M, Chaloupka F), Vrána J (Vrána M)

 

vyloučení: Mudroch (hákování) 2, Mudroch (podražení) 2, Mudroch (podražení) 2, Mudroch (nebezpečná hra vysokou holí) 2, Zmeškal (vražení) 2 

  

sestava: Ducheček - Picka, Pavlík; Vacek, Mudroch - Rector, Chaloupka F, Ročňák; Kopecký, Černý, Zmeškal; Vrána M, -,Vrána J

 

hvězda zápasu: Zdenek Ducheček (nejlepší hráč) 

 

           

           

           

           Nezvykle uprostřed týdne jsme se ve Skutči utkali v posledním zápase zákaldní části s Hosotvicemi. Několikrát přeložené utkání se nakonec sehrálo v půlce týdne těsně před startem play off. Naše první příčka v tabulce již nemohla být nijak ohrožena a podle toho hokej vypadal. 

            Než jsme se rozkoukali co kde a jak, už jsme prohrávali 1-0. Mladý tým z Hostovic přijel jako obvykle s diváckou podporou a zajisté se chtěli ukázat a připravit nás o naši neporazitelnost. Jenže jejich vedení nemělo dlouhého trvání, neboť se prosadil střelec nejsvátečnější, Kašpárek, bombou z úuhlu pod víko vyrovnal na 1-1. Poklidný zápas bez emocí nebyl zdaleka tak nezábavný jka by se mohlo myslet. Oko diváka si přišlo na své. K viděníé bylo mnoho pohledných branek, které skončili jak v naší tak Hostovické síti.

            Po našem vyrovnání přišla opět chvíle soupeře. Dvě rychlé branky znamenali slibný náskok. Nám se však podařilo opět vyrovnat a dokonce na chvíli stav úplně otočit. Naše vedení 5-4 nemělo však dlouhého trvání. Jak už to tak s tímto soupeřem bývá, padlo ještě několik branek. Bohužel pro nás pouze do naší sítě a to hned 3. Náskok 7-5 se jevil jako relativně bezpečný. Šancí jsme sice měli jako máku, ale žádná se ne a ne ujmout. Až 5 minut před koncem se ujala Havranova bomba a my snížili na rozdíl branky.

            Drama vrcholilo, my chtěli uhájit naší neporazitelnost, Hosotovice nás pak o ní připravit. Hra se přelévala z jednoho konce na druhý. Nakonec, stejně jako loni sáhl kapitán k osvědčenému triku Skulls, tedy k hře bez brankáře. A stejně jako při loňské remíze 8-8, kdy jsme vyrovnávali při power play, se nám i letos podařil podobný kousek. Svižné nahození přímo před bránu Havranovi na lopatu, jeho otočka a zasunutí pod bezmocného gólmana, vyrovnáno 7-7. V posledních sekundách jsme měli blízko i k vítězství, ale Fífova střela se jen otřela o růžek branky.

            Ač nenamotivovaní, dokázali jsme zmobilizovat své síly a uhájit tak něco o čem se nám před sezónou ani nesnilo. Neprohráli jsme ani jedno utkání! Jenže teď je vše zapomenuto, protože to hlavní teprve začíná. Souboj s Otradovem o finále....