Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.11.2008 - 7:30 - Skulls vs. Ostrov 11:4

1. 11. 2008

1.11.2008 - 7:30 - Skulls vs. Ostrov 11:4

   

 

branky a nahrávky: Vrána M (Vrána J, Černý), Vrána J, Vrána M, Vrána J (Chaloupka F, Picka), Kadlec M (Černý), Fiala (Picka), Vrána M (Chaloupka F, Vrána J), Ročňák (Chlada, Fiala), Vrána M, Ročňák (Chlada), Kadlec (Černý, Kopecký)

 

vyloučení: Mudroch (sekání) 2, Ročňák (hrubost) 2, Chlada (hrubost) 2, Vrána J (vražení ze zadu) 2, Chlada (hrubost) 2   

  

sestava: Řezníček - Vacek, Picka; Mudroch, Slavík - Vrána M, Chaloupka F, Vrána J; Kopecký, Černý, Kadlec M; Fiala, Chlada, Ročňák

 

hvězda zápasu: Aleš Mudroch (nejlepší obránce)

 

   Takový zápas, jaký jsme v sobotu ve Skutči odehráli nikdo z nás nepamatuje. Po nepřesvědčivé rozcvičce jsem ani nevěřil, že se na ledě budeme nějak hýbat. Ovšem opak byl pravdou. Na ledě jsme byli lehcí a na co sáhli to nám vyšlo.

   Při úvodním oťukávání, kdy si ihned z buly první lajna vytvořila šanci, bylo jasné, že se na minulý zápas s Ostrovem dávno zapomnělo. U šancí nezůstala jen jedna lajna, nýbrž všechny pětky přiložili ruce k dílu. Soupeře jsme drželi na uzdě blíže jejich obranného pásma a čekali na gól. Ten přišel velmi brzy, Ráďa rozjel v našem prvním oslabení akci, kterou golfákem brilantně zakončil Havry, 1-0. Nezůstalo však jen u jednoho gólu, to ráno se Skulls střelecky vzbudili...

   Po srovnání počtu hráčů na ledě bylo v obraném prostoru Ostrova opět horko, špatnou rozehrávku zachytil Havran, projel si pár hráčů a zavěsil na 2-0. Takový vstup nikdo nečekal. Dle očekávání, hra Ostrova nabrala na obrátkách s cílem snížení. Na ledě se objevili první potyčky. To byla voda na náš mlýn. Jako přes kopírák opsal Havry svýho staršího bráchu, když sebral rozehrávku Ostrova a vyslal prudkou střelu na gólmana, tam byl šikovně postavený Fífa, který znemožnil brankáři výhled, 3-0. I další gól byl z kapitoly snadných. Nastřelený puk do našeho pásma sebral Fífa, posunul na Džejára, ten vyslal Havrana, který situaci 1-1 vyřešil střelou do víka, 4-0.

   Zápas měl i svého obvyklého paliče. Z mnoha šancí, které si tento nejmenovaný borec připravil, ale nakonec vytěžil dva góly. A tak se Kadli mohl radovat ze svých prvních gólů v letošním ročníku. První padl po přesilovkové akci, kdy se několikrát vyměnil kotouč s Ráďou a pak si počkal před kasou na pas, který přetavil v pětigólové vedení. To naši hru uvolnilo. Své příspěvky přidali k dobrému i hráči ze třetí lajny, ve spolupráci s Džejárem se Pepík střelecky prosadil, povodil si hráče i brankáře a blafákem do bekhendu dal sobě vyniknout, 6-0. Na 7-0 zvyšoval opět Havry, který zužitkoval spolupráci celé své formace. Hra se zvolnila a my jsme už tak začali tušit, že tenhle zápas neprohrajeme. Klidu v našich myslích přidala i další branka v podání Dády, Pepík se Sedlákem vyšachovali Ostrovany ve středním pásmu a poslali Dádu do brejku, blafák do bekhendu pod víko znamenal 8-0.

   Závěr utkání byl z naší strany spíše povinností. Nicméne ani to nezastavilo brankostroj Skulls. Branky přidali ještě Havry a znovu Dáda. V úplném závěru jsme nechali soupeře vstřelit 4 branky, které nehráli žádnou roli. Na oplátku jsme jim věnovali gól na rozloučenou, prosadil se opět palič Kadli, akci Rádi a Davči zakončil střelou švihem od modré, která se odrazila od kdekoho, až nakonec zapadla do branky, konečný stav 11-4.

   V již tradičním klání v kabině, vyhrál Muca nejlepšího beka, když svým hlasem rozhold o vítězi hlasování. Po fantastické výhře nám patří první příčka s náskokem 1 bodu před Štěpánovem, který rovněž přemožitele dosposud nepoznal. Našli jsme snad již správný recept, jak náš potenciál v branky přetavit??