Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.2.2009 - 18:15 - Bradlo vs. Skulls 1:7

21. 2. 2009

21.2.2009 - 18:15 - Bradlo vs. Skulls 1:7 

 

 

branky a nahrávky: Chaloupka F (Pošvic, Dahlberg), Vrána J, Šikl (Dahlberg, Pošvic), Vrána M (Vrána J, Šikl), Dahlberg (Chaloupka F, Pošvic), Dahlberg (Chaloupka P, Pošvic), Dahlberg (Pošvic)

 

vyloučení: Mudroch (hákování) 2, Krčil (hákování) 2, Vrána J (nesportovní chování) 2, Chaloupka F (střela na brankáře) 2, Chaloupka F (hodnocení výkonu rozhodčího) 10

  

sestava: Řezníček - Mudroch, Krčil, Šikl, Chaloupka P, Slavík - Pošvic, Chaloupka F, Dahlberg; Vrána M, Vašek, Vrána J; Zmeškal, Plachý, Ročňák

 

hvězda zápasu: Christer Dahlberg (nejlepší hráč) 

 

           

           

           

           V sobotu jsme na hlineckém ledě bojovali o historickou účast v play off, tedy pokud se bude hrát. O bod před námi na 4. postupovém místě sídlili po kontumační výhře nad Stars, Bradlo. Čekal nás poměrně silnýnsoupeř, kterého jsme však již jednou porazili. 

            V sestavě se objevila naše nová posila, Milan. Sice si odbyl premiéru v zápase s SOS Hockey, ale opravdový zápas ho dnes teprve čekal. K malému překvapení došlo při vstupu na led, utkání "řídí" velmi neoblbený rádoby "rozhodčí" Kutil. Což se také na utkání podepsalo. Naštěstí nás pruhovaný přihlížející nedokázal vyvézt z míry a snažili se spíše hrát hokej.

            Do utkání lépe vstoupili domácí, ačkoli do té doby jsme více ze hry měli my. Hlavně naše nová posila se blískla hned v prvním střídání. Milan ukázal svůj přehled ve hře s vyslal do několika šancí své spoluhráče. Naše první branka jasně dokázala platnost Milana pro náš tým. Puk po ose Christer, Lukáš skončil u Fífy, který jej snadno zametl do prázdné klece, 1-1. Od této chvíle jsme na ledě kralovali a soupeře až do konce utkání nepustili do vlastního obranného pásma. 

            Do vedení jsme se dostali díky Havranovi, který důsledným forčekingem donutil obránce Bradla chybovat. Snadno získaný puk poslal pak prudkou přízemní střelou mezi nohy brankáře, 2-1. Bezpečnostní pojistku předvela opět lajna s Milanem. Christer zatáhl puk do obranného pásma Bradla, hodil na Milana, který již v rohu čekal, ten pak mrsknul puk po buzeru až k Šikimu, který čekal na modré. Šikiho bomba z voleje skončila zavěšená za horním víkem 3-1. Dokonalá souhra bratří Havranních dokázala, že Havry je po menší pauze, která byla způsobená zraněním, opět fit. Akci, kterou již dříve výborně popsal pan Marvan v Klapzubově jedenáctce, začala u Šikiho, který z modré našel na středu Havrana, ten nevystřelil ale prudkou střelou mimo branku našel přesně Havryho, pro něj již nebyl problém překonat zmateného Pavlíka v brance hostí, 4-1.

           V druhé polovině utkání se ukázal ve skvělé formě Christer. Jeho hattrick v rozmezí 15 minut neměl chybu! Buly vyhrané Milanem, šlo přímo na Fífu, ketrý ihned pálil na bránu, tam již čekal Christer a pohotovou dorážkou zvýšil na 5-1. Na 6-1 zvyšoval parádní tečí po Chlupově střele a na 7-1 využil spolehlivě vyhrané buly Milanem, krátký pas, švih, bum, gól :-)

          Bradlo jsem přehráli poměrně snadno a vybojovali si tak vysněný postup! Na zítřejší zápas s Otradovem jsem dobře rozjetí....