Jdi na obsah Jdi na menu
 


24.2.2009 - 20:15 - Skalsko vs. Skulls 6:9

24. 2. 2009

24.2.2009 - 20:15 - Skalsko vs. Skulls 6:9 

 

 

branky a nahrávky: Pošvic (Mudroch), Pošvic (Černý), Pošvic, Vašek (Ročňák, Vrána M), Černý, Vrána J, Vrána J, Ročňák (Vacek), Vrána M 

 

vyloučení: Zmeškal (brutální fyzycká hra) 2, Mudroch (hovadiny na ledě) 2

  

sestava: Řezníček - Vacek, Šikl; Chaloupka P, Pavlík; Krčil, Mudroch - Pošvic, Černý, Ročňák; Vrána M, Vašek, Vrána J; Zmeškal, Chlada

 

hvězda zápasu: Milan Pošvic (nejlepší hráč) 

 

           

           

           

           

         

          V úterý, ve večerních hodinách jsme nastoupili k našemu závěrečnému zápasu základní části HNL. Vzhledem k tomu, že se o náš postup již postaral Dydy, který den před tím skvěle zachytal coby host v brance Sokola proti Ostrovu??? Nebylo nabuzení takové jako například při posledním zápase ve Skutči.

          Ovšem celkem silně vyhlížející sestava slibovala, že se o vítězství řádně porveme. Do úvodu zápasu však lépe vstoupili soupeři. Po rychlé akci se ujmuli vedení na 1:0. To se ale nelíbilo naší nové posile, Milanovi, který po nahrávce Mucka započal svůj první hattrick v barvách Skulls. Pár minut na to Radek vyslal prudkou přihrávku z našeho obraného pásma přímo na číhajícího Milana, pro kterého  pak nebyl problém puk uklidit tam, kam patří 1:2.

          Vedení nám však dlouho nevydrželo. Při jedné útočné akci byli Kašpárci krátcí na pana „čelenku“ (jak ho Kašpárek nazval), ten v našem obraném pásmu zpoza Chlupa vystřelil na Dydyho a ten díky špatnému výhledu na puk nedosáhl 2:2. Do vedení se opět dostali hráči Skalska, když po jedné z útočných akcí zůstal puk několik málo centimetrů před brankovou čárou, obránci jen nečině přihlíželi, zda si ho Dydy všimne, ten však neměl sebemenší šanci něco udělat, a tak Bela bezpečně skóroval 3:2. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Role střelce se opět ujal Bela v barvách Skalska, který byl jednoznačně nejaktivnějším hráčem soupeře 4:2. Po této události jsme převzali otěže hry do rukou my. Naše nová posila zachytila chybnou rozehrávku Skalska v jejich obranném pásmu a několik pikosekund po odebrání puku bezchybně zavěsil. Tímto završil svůj první hattrick a je jasné, že do budoucna bude platným hráčem 4:3. Krátká, rychlá nahrávka po ose Dáda - Havran skončila u Vény a ten schoval puk tam, kam patří. Nutno podotknout, že Véna po „odpočinku“, který strávil coby mechanik v jižních krajích, bojoval jak tygr 4:4. Na 4:5 pak zvyšoval Radek. Kdo Radka zná, tak ví, že není třeba nějaké delší rozepisování jak akce proběhla, Radek je prostě raketa, ujel, zamířil a uklidil. Na 4:6 pak z rohu skóroval Havran. Tuhle akci jsem neměl šanci vidět, ale špačci na střeše haly štěbetali něco o prudké přízemní střele. Na několik málo okamžiků byl vykřesán plamínek naděje pro Skalsko, snížili na 5:6. Na 5:7 opět skóroval Havran. O nejkrásnější gól se pak postaral Dáda. Napřáhl se, vystřelil a padlo to tam 5:8 J. Po krásné akci soupeře se pak ještě jednou Skalsko dostalo na rozdíl dvou branek 6:8, to se však nelíbilo Havranovi a naposledy v tomto večeru „vykoupal“ Vaňouse.

          O zajímavou vložku se postaral jeden nejmenovaný hráč Skalska. Po střetu s Havranem, čistým střetem, mu asi rána způsobila erupci v oblasti myšlení a následujících několik málo minut se snažil sejmout každého hráče co mu přišel do cesty. Nejkomičtější situace nastala při střetu s Milanem, toho držel v kravatě, jenže naše urostlá posila má cca 364 cm, tak jen čekal, až to jeho sevření skončí. Všichni jsme pak napjatě čekali na ráznou odvetu, ta se však nekonala, Milan se ovládl a za to mu patří poklona. Málokdo by takovou situaci řešil takhle s nadhledem. Tuto vložku jsem do článku zařadil po pověření jednoho hráče ze Skalska.

          Tak teď už jen směle porazit Pantery, respektive Kopečáky J.

                                                                                       autor: Chlup