Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.11.2008 - 20:30 - Skulls vs. Hostovice 6:6

29. 11. 2008

29.11.2008 - 20:30 - Skulls vs. Hostovice 6:6

 

 

branky a nahrávky: Kopecký (Chlada, Picka), Vrána J (Kopecký), Kopecký (Chaloupka P, Kadlec M), Dahlberg (Fiala, Chaloupka F), Chaloupka F (Fiala, Dahlberg), Vrána M (Ročňák)

 

vyloučení: Kadlec M (nedovolené bránění) 2, Chlada (faul loktem) 2, Chlada (hrubost) 2, Mudroch (hrubost) 2, Kopecký (hákování) 2, Ročňák (držení) 2, Vrána M (faul loktem) 2, Vrána J (sekání) 2+2   

   

sestava: Ducheček - Chaloupka P, Pavlík; Picka, Slavík; Mudroch, Vacek - Fiala, Chaloupka F, Dahlberg; Kopecký, Chlada, Kadlec M; Vrána M, Ročňák, Vrána J

 

hvězda zápasu: Kopecký (nejlepší hráč utkání)

 

 

 

   V dalším kole skutečské nereligy jsme jako domácí hostili mladíky z Hostovic. Toto mladé dravé mužstvo nás potrápilo již v minulé sezóně a tak jsme začali opatrně. Nejprve však proběhlo v kabině posilnění, neboť naše nová akvizice Havran, slavil 34. narozeniny, což se neobešlo bez přípitku :-) Na plochu jsme nastupovali s touhou vyhrát. Hra byla od počátku nervozní na obou stranách a o drobné šarvátky nebyla nouze. Hokeji se předvedená hra podobala jen vzdáleně a spíše než o snahu dostat kotouč do branky šlo o to jak a koho sestřelit. Není tedy divu, že nejvíce práce měla v první třetině dvojice sudích.

   Naštěstí jsme krom několika šarvátek předvedli i pár pohledných akcí, z nichž jsme vytěžili tříbrankové vedení. Skóre utkání otevřel Davča Kopecký, který konečně protrhl smůlu. Další uklidnění do našich klacků vnesl Havran senior, to jsme vedli 2-0. Do konce třetiny jsme pak díky pohledné akci Chlupa vsítili ještě třetí branku, opět se prosadil Davča, 3-0. Zdálo se tedy, že máme hostovické kluky na lopatě, ale jak jsme se již v minulých utkáních přesvědčili, mladí kluci se nevzdávají. O tom nás přesvědčili v druhé části hry.

   Druhá třetina začala náporem vedeným nečekaně defenzivním bekem Ondrou Slavíkem. Zatáhl puk do třetiny a předal luxusní pas Fífovi, jenže než se dostal do střelecké pozice, byl mu puk odebrán a z následné akce bylo sníženo na 3-1. Na střídačce nám zatrnulo, oproti tomu hlouček fandů z Hostovic se i s bubínkem rozjel. To asi kluky nabudilo a ještě do konce třetiny vyrovnali na 3-3. Ještě jsme stihly odskočit o gól na 4-3, zásluhou Christera, který zakončil pěknou akci, která byla započata vyhraným buly v obraném pásmu.

 V poslední třetině se Hostovicím podařilo opět srovnat na 4-4. Zhruba v polovině třetiny si na gólové radosti rovzpomněl Fífa, jenž využil Pepíkův pas z pozabrnaky, 5-4. Dáda s Havrym pak vyškolili gólmana a potrestali tak jeho výpad k obranné modré, 6-4. Už už jsme si mysleli, že máme vítězství v kapse, ale přišel Havryho kolaps a snížení na 6-5. Otázkou času již pak bylo vyrvnání na 6-6. To se uskutečnilo v poslední pětiminutovce.

   Zápas nijak pohledný a plný šarvátek dospěl až k remíze, dělba bodů byla asi nejspíš spravedlivá. Nás ztráta bodu může při konečném účtování mrzet, odehráli jsme druhý zápas, kde jsme nepředvedli buhví jaký výkon. V úterý nás v Hlinsku čeká Ostrov a pak v sobotu hlinecký předbesídkový supermač. Což by mohlo pro naše řady znamenat hodně tréninku před nedělním zápasem s Řepníky. Hvězdou utkání po zásluze zvolen Davča Kopecký. Snad se jeho střelecká potence ještě zvýší..