Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.12.2008 - 20:30 - Ostrov vs. Skulls 4:9

2. 12. 2008

 

2.12.2008 - 20:30 - Ostrov vs. Skulls 4:9

   

 

branky a nahrávky: Vrána J , Šikl, Chaloupka F (Šikl), Dahlberg, Mudroch (Vašek), Vrána J (Vašek), Vrána M (Vrána J), Šikl (Černý), Vrána J (Vrána M)

 

vyloučení:  

  

sestava: Řezníček - Pavlík, Chaloupka; Mudroch, Krčil - Zmeškal, Chaloupka F, Dahlberg; Vrána M, Vašek, Vrána J; Šikl, Chlada, Černý

 

hvězda zápasu: Christer Dahlberg (nejlepší hráč)

 

  

            Již podruhé jsme letos nastoupili proti Ostrovu v nekompletní sestavě a již podruhé jsme zvítězili vysokým rozdílem. Body se nám tentokráte připočtou do tabulky hlinecké nereligy. Předzápasová atmosféra byla vzhledem k nadcházejícímu sobotnímu předbesídkovému zápasu vynikající. Na led jsme tak šli s úsměvem ve tváři a vyhecováni ukázat se před budoucími soupeři :-)

   

          Vítězství se zpočátku nerodilo lehce, neboť jsme nebyli schopni dát z vyložených šancí gól. Uklidnění přinesl až Havran, který si puk sám vybojoval a bez problémů zakončil, 1-0. Na tento gól stačil Ostrov bleskově zareagovat a okamžitě vyrovnat. Při dalším střídání však ale nastala stejná situace, jako u předešlé akce Havrana, to se ovšem z chumlu před brankou prosadil Šiki, 2-1. Vycítili jsme, že to dnes večer půjde.

  

        Ostrov vsázel na brejky, jenže ty jsme dokázali eliminovat. Navíc jsme pokračovali ve střelecké produkci. Při jednom našem vyhození byl puk tečován domácími, zaváhání obrany využil opět Šiki, zhostil se puku a předložil jej Fífovi, 3-1. Ještě při stejném střídání zachytil Christer soupeřovu přihrávku a z brejku zvýšil na 4-1. Toto vedení se nám zdálo dostatečné, proto jsme trošku polevili a dovolili Ostrovu snížit na 4-2. To se ale zdálo málo Chlupovi a tak přidal ještě jednu branku Ostrova, kdy překvapil Dydyho a prvním gólem v sezóně snížil na rozdíl jediné branky, co natom, že to byl gól do vlastní branky, hlavně že platil :-) Více jsme však nepovolili a naopak začali střádat branky do jejich sítě. 

   

      Z první branky v letošní sezóně se zaradoval Mucek, který šel jako buldozer za pukem, nejrychleji ze všech se zorientoval před brankou, 5-3. To už jsme hráli v novém seskupení, které se projevilo jako vynikající tah trenéra. V zahajovací sestavě byl nejprve Ráďa spolu s Havraními bratry, jenže nenašli na ledě společnou řeč a tak Fífa sáhnul ke změně v sestavě a to přesunem Vény k Vránám a Rádi k rychlíkům Sedlákovi a Šikimu. Obě lajny výrazně pookřáli a přidali na aktivitě, ze které později vyplynuly další branky. 

    

     Véna se ukázal jako pohotový nahravač, po jednom z jeho pasů přidal Havran branku na 6-3. O klidném a bezproblémovém provozu druhé lajny svědčil a další gól, tentokráte v podání Havryho, kdy si po bratrově přihrávce pohrál s obranou i brankářem soupeře, 7-3. Prosadila se i nově vytvořená lajna. Po jednom z mnoha kolotočů, které ukazaovala Ostrovanům při každém střídání se po Ráďově parádní přihrávce prosadil opět Šiki, 8-3. Stejně jako Chlup chtěl asi i Dydy přispět svou trošku k vývoji skóre a tak při neuvěřitelné rozehrávce nádherně trefil čepel jediného hráče v pásmu, naneštěstí klacek patřil spolu s hráčem soupeři, ten už neměl problém do prázdné osamnělé klece zasunout, 8-4. Poslední slovo jsme měli přeci jen my, jmenovitě pak Havran, zužitkoval pas maldšího bratra bezezbytku, 9-4.

 

     V zápase jsme měli navrch, což jsme i střelecky dokázali potvrdit. Uvidíme jestli v dobrých výsledcích dokážeme pokračovat i v neděli ve Skutči proti Řepníkům. Po zápase jsme jako obvykle volili hvězdu utkání, tou byl zvolen zaslouženě Christer. Po zraněních a ne příliš povedeném vstupu do sezóny se snad konečně našel a opět předvádí svou typickou buldočí hru, kdy veme puk a doveze až do brány.