Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.1.2009 - 20:30 - Skulls vs. Rychtář 8:2

30. 1. 2009

30.1.2009 - 20:30 - Skulls vs. Rychtář 8:2 

 

 

branky a nahrávky: Vrána J (Vrána M), Vrána J (Chaloupka P), Vrána M, Vrána J (Chaloupka P), Kadlec M (Chlada), Dahlberg (Pavlík), Dahlberg (Rector), Dahlberg (Chaloupka F)

 

vyloučení: Pavlík (zdržování hry) 2, Vacek (podražení) 2, Vrána J (faul loktem) 2, Kadlec M (krosček) 2 

  

sestava: Ducheček - Chaloupka P, Pavlík; Mudroch, Krčil; Zmeškal, Vacek - Rector, Chaloupka F, Dahlberg; Plachý, Chlada, Kadlec M; Vrána M, Vašek, Vrána J

 

hvězda zápasu: Zdenda Ducheček (nejlepší hráč) 

 

           

           

            Naším dalším soupeřem hlinecké nereligy byl tým Rychtáře. Svůj první zápas za Skulls v soutěži měl odehrát Koudy. Netrpělivě jsme ho kabině očekávali. Jenže letadlo z Toronta mělo asi zpoždění, nebo na náměstí v Hlinsku vytekla kašna, protože Kouďásek dorazil s téměř jednadvacetiminutovým zpožděním, čili ihned za pokutu J inu, jak napoprvé, tak pořád.

            Zápas započal naším náporem, vrhli jsme se do útoku jako hladový vlčáci. Rychle bruslili a vytvářeli si šance, které ne a ne využít. Ostřílené hlinecké eso muselo vzít vše do svých rukou. Vlastně dvě esa rozhodli celý zápas. Dva hattricky během jednoho utkání nebývají zvykem, alespoň ne v našem týmu. Nejprve si zastřílela ptačí lajna ve středu s Vénou. První branka byla z kategorie pohledných. Havry vymýšlel taneční kreace s beky soupeřovi týmu, když ho hra „pojď sem, kam jdeš“ přestala bavit, poslal pas z poza branky na Havrana, ten prudkým švihem překonal brankáře hostí poprvé, 1:0. Vstřelená branka nás nastartovala, nepřibrzdilo nás ani Kašpárkovo vyloučení, ač ve čtyřech, stále jsme hráli v pásmu soupeře. Po bravurně zvládnutém oslabení přišla opět chvíle Havrana. Od modré pálil Chlup po ledě, Havranovi pak už jen stačilo strčit hůl ve správnou chvíli na správné místo, 2:0. Uzavření zápasu a otevření exhibice si vzal na starost Havry. Sólovou akcí po vzhazování v našem pásmu si vystřelil parádní gól, 3:0. Dobrý zápas odehrál Chlup. Krásným pasem našel opět Havrana, jenž bombou od modré zvýšil na 4:0.

            Tímto výsledkem skončila i první půlka. Pohodlný náskok rozhoupal i ostatní střelecky váhající lajny. S přibývajícím časem stupňovala lajna vedená Fífou svoji aktivitu. Rovněž Sedlák se svými křídli začínali být nebezpečnější a nebezpečnější. Po úvodním vhazování jsme sice obdrželi branku, která znamenala snížení na 4:1, jenže to nám nevadilo. Protože svoji převahu začali brankově vyčíslovat i ostatní hráči. Kanonáda druhé poloviny byla odstartována Kadlim. Píďa se Sedlákem rozjeli koncert přihrávek a postupně tak vyšachovali hráče Rychtáře, až nezbylo jinak než nahrát Karlinu, který rozvlnil síť po páté.

            Svoji troškou nakonec přispěl i Christer. Nejprve se trefil po souhře s Kašpárkem, bekhendovou střelou. O další branku se postaral Koudy. Již rozkoukaný se rozjel z pásma, vystřelil na bránu, Christer se pak natáhl na dorážku, 7:1. Hattrick zkompletoval po akci Fífi, který dojel a následně vybojoval puk v rohu, poslal přihrávku na Christera, 8:1. Konec zápasu už jen haní branka přímo z vhazování, kterou dostal Sovák. Nakonec 8:2 není tak špatný výsledek. Pokud to takhle půjde dál a podaří se nám porazit Pivaře napodruhé a pak urvat nějaký ten bodík v zápasech s Pantery bradlem, máme reálnou šanci na play off…. Naše série neporanitelnosti čítá jíž 10 zápasů v řadě.