Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.2.2009 - 20:30 - Pivaři vs. Skulls 4:1

6. 2. 2009

6.2.2009 - 20:30 - Pivaři vs. Skulls 4:1 

 

 

branky a nahrávky: Rector (Chaloupka F)

 

vyloučení:  

  

sestava: Řezníček - Chaloupka P, Pavlík; Mudroch, Krčil; Šikl, Picka - Rector, Chaloupka F, Dahlberg; Stárek, Černý, Kadlec M; Plachý, Chlada, Zmeškal

 

hvězda zápasu: 

 

           

           

           

V Hlinsku naše šance na případné play off stoupají po šňůře 5 neprohraných zápasů. Dalším soupeřem za vysněným postupem byl tým Pivařů, které jsme v prvním vzájemném letošním střetnutí porazili 3:2.

K zápasu jsme nastoupili opět na tři lajny, sice bez Havranů, ale zato se po delší době ukázali nové tváře, třeba Karel J Čekali jsme jak se nám po dlouhé pauze způsobené neodehraným zápasem s Hostovicemi bude hrát. Od prvních minut bylo jasně znát, kdo byl ve čtvrtek na výletě a kdo ne. Výletníci sotva tahali brusle po ledě a navíc si pár jedinců, zejména jistý kapitán stěžoval na zajímavé pohyby v jeho střevech, že by ho tlačilo kakao? Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 2-0.

S přibývajícím časem jsme se však pomalinku dostávali do tempa a začali si vytvářet tlak a šance. Naše stupňující se aktivita byla přetavena v branku zhruba v polovině zápasu. Po důrazu Fífy se v obranném pásmu chopila touše naše kanadská akvizice a první brankou za Skulls snížil na 1-2. Místo nastartování našich motorů však došlo ke chcípnutí motorů. Ihned po buly se soupeř rozjel do našeho pásma, první pokus jsme ještě vytlačili do rohu, ale následnou střelu, nebo spíše nahození si nešťastnou náhodou srazil Míra do branky, 1-3 a my začínali nanovo.

         Útok stíhal protiútok. Když už jsme se nadechovali k náporu, přišla další pohroma, Dydy dostal tvrdou ranou pukem přímo na odkrytou část kolena. Dlouhou dobu jsme pak čekali jestli to ustojí. Zdálo se, že ustojí, jenže opak byl pravdou, soupeř si byl moc dobře vědom bolavé nohy a tak posílal střely do stejného místa. Na jednu takovou střelu bohužel nedosáhl. Zlomový moment celého zápasu, Dydy opouští branku a míří do kabiny. Zápas končí předčasně. My jen doufáme, že se brzy uzdraví, aby mohl nastoupit na play off.