Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.12.2008 - 16:30 - Řepníky vs. Skulls 5:10

7. 12. 2008

7.12.2008 - 16:30 - Řepníky vs. Skulls 5:10

   

 

branky a nahrávky: Kadlec M (Kopecký, Černý), Kopecký (Kadlec M), Chaloupka F (Dahlberg), Dahlberg (Picka), Kopecký (Černý, Picka), Černý (Kopecký), Chaloupka F (Vrána M), Dahlberg (Chaloupka F, Vrána M), Ročňák (Dahlberg), Chlada

 

vyloučení: Pavlík (hrubost) 2, Kadlec M (vražení na hrazení) 2, Pavlík (faul kolenem) 2   

  

sestava: Řezníček - Pavlík, Chaloupka P; Picka, Slavík; Vacek, Kadlec J - Ročňák, Chaloupka F, Dahlberg; Kopecký, Černý, Kadlec M; Vrána M, Chlada, Vojanec

 

hvězda zápasu: David Kopecký (nejlepší hráč)

 

   Rok se s rokem sešel a jakoby náhodou jsme po vánoční besídce narazili na stejného soupeře jako loni. Jenže dnes nám bylo asi hůř, olověné nohy, hlavy v oblacích, u mnohých bylo možné pozorovat nepřítomný výraz. Ale i tak jsme dali dokupy 3 lajny, které dostali jasný úkol, uhájit neporazitelnost a po dvou remízách urvat oba body.

   Nač jsme v první třetině mysleli opravdu nevím, ale rozhodně se to netýkalo důsledné obranné hry. Brzy jsme šli do vedení díky Kadlimu, jenže po první, nikoli však poslední chybce obrany a útoku bylo ihned vyrovnáno. A tak se hra přelévala celou první třetinu, která nakonec skončila 3-3. O přestávce jsme se nějakým neznámým způsobem zmobilizovali a ihned po zahájení druhé části hry započal náš střelecký koncert.

   Byl sice ještě dvakrát narušen hráči Řepníků, ale to už nám radost nepokazilo. Postupně jsme přidávali jednu branku za druhou až jsme vedli 7-3. Pak přišli opět zmiňované minely v obraně a tak jsme věnovali dva další góly hráčům Řepníků. Skončila druhá třetina a my tak vedli 7-5. Trochu divoká přestřelka. Na střídačce během oddechu dokonce padaly zajímavé typy na výsledek, jako třeba plichta 7-7 a podobně. Rozhodně jsme nepřehrávali soupeře naším bruslením. Naštěstí jsme byli v útoku dosti produktivní.

   Ve třetí části hry padaly branky už jen do sítě soupeře. Po druhé v sezóně jsme nasázeli soupeři 10 branek. A vedeme opět tabulku, avšak pouze o skóre. Další zápas hrajeme za týden v neděli ráno. Tak nevím, nenaplánujeme zase nějakou akci?