Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.10.2010 - SDH Štěpánov x HC Skulls Hlinsko 3:5

16. 10. 2010

SDH ŠTĚPÁNOV x SKULLS 3:5 (2:0, 1:3, 0:2)

B: Zdražil (Morávek, Černý), Chaloupka F (Kadlec, Pavlík), Zdražil (Morávek, Chaloupka F), Čechal (Černý, Morávek), Zdražil (Ducheček M)

 

Vyloučení: 3:2, využití 0:1, za Skulls: Ducheček M (příliš mnoho hráčů na ledě) 2, Ducheček M (příliš mnoho hráčů na ledě) 2

 

Hvězda utkání: Renek Čechal

 

Sestava: Ducheček Z - Chlada J, Slavík, Kadlec, Chaloupka F, Ducheček M; Mudroch, Vacek, Zdražil, Chaloupka P, Morávek; Čechal, Picka, Černý, Pavlík

 

 

   To byl ale rozjezd. Ještě před úvodním vhazování to vypadalo velice snadno, Štěpánov nastoupil na led s pouze 8 hráči a brankářem. Jenže zdání klame, méně hráčů na střídačce se jak známo rychleji zahřeje do provozní teploty, nás bylo 14, což se v první třetině projevilo naplno. Domácí se rozjeli famózně a již z prvního útoku vedli 1:0, my jsme se jen dívali jak kluci v černém na ledě téměř lítají, a nezůstalo jen při létání. Z další celkem pohledné akce se radovali podruhé 2:0 a když k tomu přičtu naši nemohoucnost překročit modrou, svítilo po první třetině na tabuli skóre 2:0! Soupeř byl v první třetině i přes svůj hendicap jasně lepší a přehrál nás ve všech částech hry.

   Druhá část pokračovala na chlup přesně jako první. Rána od modré a prohráváme 3:0. Naštěstí jsme začali pomalu vytahovat své tajné zbraně a tu a tam se podívali do obranného pásma soupeře. Zhruba v polovině třetiny se v přesilovce zorientoval perfektně Ráďa, který předložil Filipovi a ten na sjíždějícího Davida, rána z úhlu slavila úspěch, snížili jsme na 1:3. V euforii jsme pak z dalšího střídání vlétli do pásma a neodbytný Fífa na dvakrát překonal brankáře, 2:3 a byli jsme zpátky ve hře. Ve stejný moment doplnil Štěpánov soupisku o dva hráče, kteří plnili své povinnosti v hlinecké nerelize. Nás to ovšem nezastavilo, naše rozjetá mašina skórovala opět, 3:3. Vypadá to, že se David definitivně probudil po 3-leté pauze od hokeje.

   Do poslední části hry jsme vstoupili s vědomím psychyckého nalomení soupeře po našem rychlém srovnání kroku. Této pauzy u soupeře dokonale využil Renďa který švihem od modré rozvlnil síť a dostal nás poprvé do vedení. Tato rána znamenala konečné KO pro soupeře, pět minut před koncem stačil David dokompletovat hattrick a stanovil tak konečné skóre 5:3 pro naše barvy.