Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.12.2010 - HC Skulls Hlinsko x Bradlo 1:2

20. 12. 2010

SKULLS x Bradlo 1:2

B: Chaloupka F (Kadlec, Mudroch) 

 

Vyloučení: 0:2, využití 0:0, v oslabení 0:0

      

Hvězda utkání: Jan Vacek & Lukáš Pavlík

   

Sestava: Zahálka - Chaloupka F, Pavlík, Morávek, Vacek, Zdražil, Stárek, Kadlec, Mudroch, Slavík, Picka 

 

   Opět v deseti se scházíme k hlineckému utkání. V nepovedené první polovině soutěže vyzíváme Bradlo v nadějí, že do třetice se nám podaří opět o něco obohatit naši bodovou sbírku.   

   Do klece se postavil Milan Zahálka, bývalý hráč hlinecké juniorky a bylo to hodně znát, Dydy si na sebe upletl bič :) Začínáme hodně nervózně, hra plná nepřesných pasů, osamělých pokusů střel na branku. Fatk nám nejde vůbec nic. Jediné co se nedá upřít je bojovnost. 

   Do vedení se dostává Bradlo po naší hrubce v rozehrávce, my se naštěstí do utkání vracíme Fífovou střelou příklepem z nulového úhlu, bohužel to byla jediná pořádná střela která směřovala z Vaňousova záda. Ačkoli se po vstřelené brance stále častěji a více tlačíme na soupeřovu bránu, nedokážeme vytěžit nic. Naopak oproti tomu Bradlo po naší druhé hrubé rozehrávce opět skóruje a bere oba body... škoda, protože ani jeden z týmů nepředvedl vůbec nic zajímavého, štěstí se přiklonilo k soupeři. No my si to snad vybereme v pondělí proti Chlumětínu ve Skutči.