Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.11.2010 - HC Sokol Jenišovice x HC Skulls Hlinsko 4:5

21. 11. 2010

HC Sokol Jenišovice x SKULLS 4:5 (2:1, 2:1, 0:3)

 

B: Chaloupka F (Zdražil, Morávek), Čechal (Picka, Černý), Zdražil (Picka, Pavlík), Málek (Zdražil, Slavík), Chaloupka F (Špaček, Čechal) 

 

Vyloučení: 3:5, využití 1:1, v oslabení 0:0, za Skulls: Chaloupka P (podražení) 2, Slavík (hákování) 2, Chaloupka F (hrubost) 2, Černý (hrubost) 2, Chaloupka F (zdržování hry) 2  

 

Hvězda utkání: Ondřej Slavík 

 

Sestava: Řezníček - Chlada, Chaloupka P, Chaloupka F, Dahlberg; Morávek, Zdražil, Málek, Slavík, Ducheček M; Čechal, Pavlík, Černý, Picka, Špaček 

 

   Ještě než utkání začalo, museli jsme se vyrovnat s neúčastí některých borců. Na led jsme nakonec nastoupili se 14 hráči. Jenišovice byli v plné palbě. Doposud neporažený soupeř si brousil zuby na další skalp. S početnou skupinkou příznivců v ochozech se s námi pustil do boje o další důležité body. Začátek utkání nám nevyšel dle představ, nejprve bomba od modré a poté hbitá dorážka a prohráváme 2:0. Navíc jsme zhruba v 15. minutě přišli o Christera, který si po souboji u manitnelu nešťastně přisedl kotník. První úsměv na rtech vykouzlil dorážkou při závaru před soupeřovic brankou Fífa, 2:1.

    Do dalších dvou třetin jsme zredukovali sestavu, stáhli na dvě obranné dvojice a Yaga s Chlupem dali k Fífovi. Jenišovice bušili na vrata, ale i naše lajny si tvořili souvislé útočné výpady. Jenže narozdíl od našich mušek, měli Jenišovice při koncovce více štěstí, a když proměnili i početní výhodu, vypadalo to s námi hrozivě, 4:1 a my byli na ručník. Naštěstí se nám podařilo vstřelit kontaktní gól, autorem hbité střely z mezikruží byl narychlo povolaný Renďa, 4:2.  

    O pauze sme posbírali síly, popřemejšleli o Šikiho radách a vrhli se zpět do boje. Hrálo se nahoru a dolu, šancí jako maku, tvrdé osobní souboje a bitvy o každičkou píď ledu. Zhruba v polovině třetiny sme dokázali snížit na rozdíl jediné branky, o snížení se v přesilovce postaral David. Neuvěřitelný sprint přes celé hřiště zakončený blafáčkem do bekhendu, 4:3! A jsme nakoni, netrvalo dlouho a opětovný únik Davida zastavuje gólman, jako fatamorgána se zjevuje Kuba a doráží, 4:4! Bereme Jenišovicím vítr z plachet. Na ledě vládneme my, hrajeme dozadu a nedáváme soupeři šanci, jako šelmy čekáme na příležitost urvat oba body.

    Dokonalý obrat se nám daří! Útočné variace v podání doktora a Rendi zakončuje Fífa. Přebírá puk o Špáči a z úhlu prostřeluje gólmana, 4:5! Zbytek utkání si už hlídáme, body jsou doma. V parádním utkání porážíme soupeře nejtěžšího kalibru.