Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.10.2010 - Radioaktivita Hostovice x HC Skulls Hlinsko 6:8

23. 10. 2010

Radioaktivita Hostovice x SKULLS 6:8 (4:2, 1:2, 1:4)

B: Černý (Špaček, Chlada J), Chaloupka F (Chlada L, Kadlec), Zdražil (Pošvic), Zdražil (Chaloupka P, Pošvic), Pošvic (Chaloupka F, Chlada L), Zdražil (Ducheček M, Pošvic), Picka, Černý (Ducheček) 

Vyloučení: 3:6, využití 0:1, za Skulls: Málek (hákování) 2, Chaloupka P (zdržování hry) 2, Málek (držení hole) 2, Slavík (podražení) 2, Chlada L (hrubost) 2, Chaloupka F (napadení) 2

 

Hvězda utkání: Radek Černý a David Zdražil 

 

Sestava: Ducheček Z - Chlada J, Chaloupka P, Chlada L, Chaloupka F, Málek; Mudroch, Picka, Zdražil, Pošvic, Ducheček; Kadlec, Slavík, Čechal, Černý, Špaček

 

 

   Docela se těším na zápas, kdy budeme od začátku utkání mít navrch, vsítíme úvodní branku a vůbec, těším se na utkání, kdy nebudeme bojovat o výsledek do poslední sekundy. Na druhou stranu, co by to bylo za hokej bez pořádného dramatu. Utkání s Hostovicemi v sobotu po obědě, o čem to tak asi mohlo být... K utkání se slejzáme z různých končin, jedni vylejzají ze sklípku, jiní ze sklepa jiní si to prostě namířili z domu. Ani rozehřívání nepůsobí a tak se naše líná těla sunou k úvodní buly. A kolotoč začíná, Hostovice se poměrně snadnými góly dostávají až do vedení 3:1. Z naší strany sice drobná korekce byla, ale i tak po první nevalné neslané, nemastné třetině prohráváme 4:2.

   Druhou třetinu začínáme totálním propadákem v obraně, domácí ujíždí sám na naši bránící trojici a zvyšuje na 5:2. V tu chvíli jsme si řekli dost. Naše motostřelecká divize po vedením Davida se pomalu zacíluje a trefuje i do míst, kam gólman nedosáhne. Začíná rej v obranném pásmu domácích. Prakticky je nepouštíme z pásma. Po dvou třetinách už zní skóre 5:4 pro Hostovice.

   Náš nápor už jinak vynikající brankář Hostovic nemůže ustát a tak se nám konečně daří střílet branky, třemi fíky v řadě otáčíme definitivně vývoj utkání a bereme otěže hry na své hole. Z těchto tří branek musím vyzdvihnout samostatnou akci klíčového beka AP jinak též známého jako JR, který zachycuje vyhozený touš a nestřelou, nepřihrávkou překonává od modré zoufalého ochránce svatyně. Tečku za utkáním udělal Ráďa svojí typickou akcí, hadím pohybem se provlní snad kolem každého hráče a pak vyšle pumelici nad lopaty brankáře.

   Souboj to byl nelítostný a my jsme měli opravdu co dělat abych svoji neporazitelnsot uhájili. Jediný kdo utkání opravdu neustál byl frajer s devětatřicítkou na zádech, který raději zbaběle prchnul do šaten místo tradičního pozdravu. I prohrávat se musí umět. Bravo!