Jdi na obsah Jdi na menu
 


25.10.2010 - Skalsko x Skulls 10:7

25. 10. 2010

Skalsko x SKULLS 10:7

B: Mudroch (Morávek, Zdražil), Zdražil (Mudroch, Pavlík), Chaloupka P (Chlada L), Chaloupka F (Chlada L, Pavlík), Zdražil (Morávek), Zdražil (Vašek), Chaloupka F 

Vyloučení: 0:0, využití 0:0 

Hvězda utkání: Pavel Chlup Chaloupka 

 

Sestava: Vaníček - Chlada J, Chaloupka P, Chlada L, Chaloupka F, Vacek; Mudroch, Picka, Zdražil, Pavlík, Morávek; Čechal, Černý, Vašek

 

 

   Příjemně nažhavení jsme se cítili před úvodním hlineckým mačem. Rozladil nás pouze fakt, že se nedostavil rozhodčí. Bohužel došlo k šumu mezi nástěnkou na zimáku a rozpisem na webu. Ale co se dalo dělat, nakonec jsme nepohrdli dirigováním zápasu z poza mantinelu v podání přísného diváka, pana Chlady. Který pískal přesně a důrazně. Buly jsme si na ledě obstarali sami čili by byl šmoula v pruhovaném celkem zbytečně přebytečnej a drahej.

   Oboustranně nervozní hra nepřinesla nic zajímavého, kromě několika branek v naší ale i soupeřoě síti. Dá se říci, že každý chvilku tahal pilku. Dokonce jsme zhruba v půli utkání nastartovali obrat a asi deset minut vedli. Vše začalo naprosto brutálním únikem novopečeného útočníka Chlupa, mazácky zamíchal pukem a s naprostou samozřejmostí zasunul. V euforii jsme pak přidali další dvě branky a světe div se, Skalsko se začalo obávat o výsledek.

   Možná nebýt Ježury v červených barvách, podařilo by se nám i ten bod vydřít, ale na možná a kdyby se nehraje. Pár střel od modré znamenalo opět převzetí otěží. I tak jsme si myslím uhráli důstojný výsledek s favoritem soutěže.