Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.10.2010 - HC Skulls Hlinsko x HT Krapet 1:3

3. 12. 2010

SKULLS x HT Krapet 1:3

B: Zdražil (Mudroch) 

 

Vyloučení: 3:3, využití 0:1, v oslabení 0:0, za Skulls: Šikl (držení) 2, Chlada L (podražení) 2, Mudroch (podražení) 2    

 

 

Sestava: Řezníček - Chaloupka F, Pavlík, Picka, Morávek, Vašek, Zdražil, Slavík, Černý, Šikl, Chlada L, Mudroch 

 

   Sice v 11 lidech, což je na hokej dost divnej počet, ale i tak jsme se s chutí vrhli vstříc bodovému zisku. Začátek nevypadal nijak špatně, dokonce jsme vedli 1:0 zásluhou Davida, kterého vyslal do úniku perfektním pasem Muca.  

   Pak jsme ale začali pálit jednu šanci za druhou, nájezdy na brankáře ve dvou se nám zdáli moc jednoduché a tak jsme pro jistotu vymýšleli hovadiny. Jak to tak bývá, nedáš dostaneš. Zlaté pravidlo nejen v hokeji. Po jedné naší tutovce se na dostřel dostali Krapeťáci, svou šanci využili na 100%, vlastně 200% protože ihned v zápětí využili našeho rozkolísání a obrátili vývoj.

   My jsme sice bušili i nadále do vrat, ale gólman hostí byl neoblomný. Ani naše škemrání a sliby nebral vážně. Prostě se rozhodl pouze pro jeden gól a tím to dál neřešil. V poslední pětiminiutovce jsme vařili i barvy pod ledem a nic. Těsně před klaksonem se navíc Krapeťáci prosadili z dorážky a bylo hotovo.

   V tabulce tak vytrvale klesáme a klesáme...někdo na tom spodku holt bejt musí...ale proč my? Asi proto, že se nám ve Skutči docela daří, platíme daň z úspěchu v Hlinsku.