Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.10.2010 - HC Budislav x HC Skulls Hlinsko 3:3

30. 10. 2010

HC Budislav x SKULLS 3:3 (1:1, 1:1, 1:1)

B: Málek (Zdražil), Zdražil, Málek (Zdražil, Morávek)

 

Vyloučení: 4:6, využití 1:0, v oslabení 0:1, za Skulls: Mudroch (hrubost) 2, Slavík (podražení) 2, Picka (držení hole) 2, Zdražil (podražení) 2, Šikl (hákování) 2, Slavík (příliš mnoho hráčů na ledě) 2  

Hvězda utkání: Jakub Málek 

 

Sestava: Ducheček Z - Chlada J, Vacek, Kadlec, Chaloupka F, Dahlberg; Slavík, Šikl, Zdražil, Málek, Morávek; Picka, Pavlík, Mudroch

 

 

   Kde začít, sestava se nám na sobotní utkání rozsypala jako domeček z karet. Díky Harley, který hostoval v Herálci se řada útočníků omluvila z tukání. Proto se při sestavování jednotlivých útočných formací sáhlo ke staré známé improvizaci. Byl postaven jeden útok, který měl za cíl skórovat, což se mu podařilo, další útočná řada mohla a měla dát nějaký ten gól, ale selhala a třetí, tedy útok se třemi beky mohl jen mile překvapit, což splnil. Dokonce se bývalá hvězda AP neboli JR mohla stát slavnou a minutu před koncem vsítit vítěznou branku, ale tuto možnost nakonec odmítla. Shrnuto podtrženo, 8 beků, 5 útočníků, 3 fíky, málo bruslení, velká snaha a neproměněné šance to je spravedlivá plichta. 

   Nezačali jsme vůbec špatně, i přesto se ale dostali domácí do vedení. Honzík nestačil na odhodlaného kapitána hostí, ten se prosmík kolem prken a sám tváří v tvář Sovimu zavěsil, 1:0. Na tuto branku jsme reagovali bleskovým nástupem naší superútočné formace M-Z-M. Rychlým prohozením několika toušů se Kuba dostal sám před brankáře, parádním blafáčkem položil bezmocného strážce k zemi a bekhendem zasunul, 1:1.

   Na chlup stejný scénář měla i druhá třetina, domácí šli nejprve při přesilovce a signalizované výhodě do vedení. My jsme nejprve dobránili nově vzniklé oslabení a poté nasadili opět M-Z-M, tentokráte špatně vyhozený puk zastavil na modré David a dělovkou po ledě srovnal, 2:2. Hra se přelévala ze strany na stranu. Pochválit bych pak měl hlavně naší defenzivně laděnou třetí pětku, která si při každém střídání tvořila nečekané gólové příležitosti, které neskončili brankou jen proto, že Ti nebozí beci nemají toliko zkušeností se střílením branek. Ale i tak pánové M-P-P, klobouk smekám.

   Třetí dějství a my jsme odhodlaní jít do trháku a urvat oba body. Naše vize vzala za své, když se opět prosmík kapitán a předložil nepokrytému hráči před naší klecí, 3:2. Ale my máme na dotahování recept a ten se jmenuje M-Z-M. Akce skoro jako z učebnice na jeden dotek, puk skončil opět u Kuby a ten opět položil klecmistra na lopatky a opět bekhendem zasunul, 3:3. Zbývalo ještě pár minut do konce, ale ani Fífa dvě tutovky nedal, Jarin rovněž odmítl skórovat a když ani Aleš nechtěl, rozešli jsme se smírně. Vyválčili jsme tak nejen cenný bod ale i vědomí, že když chceme tak to jde i když to vypadá, že to nepůjde!