Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.1.2011 - HC Skulls Hlinsko x Sokol Servis 6:5

5. 1. 2011

SKULLS x Sokol Servis 6:5

B: Zdražil  (Stárek), Chaloupka P (Chaloupka F), Chlada L (Chaloupka F), Stárek (Zdražil), Chaloupka F (Chlada L), Stárek (Zdražil)

   

Vyloučení: 0:0, využití 0:0, v oslabení 0:0

      

Hvězda utkání: David Urubčík alias neviditelný rozhodčí   

Sestava: Řezníček - Chaloupka F, Chaloupka P, Ducheček M, Chlada L, Morávek, Pavlík, Stárek, Vašek, Zdražil, Šikl 

   

   Abychom toto utkání vůbec odehráli, museli jsme nejprve Sokolíkům sehnat brankáře a poté jim půjčit Mucka s Pickou. K dovršení všeho zlého se domluvený rozhodčí vůbec neobtěžoval dostavit, takže jsme si po dlouhé době zahráli skoro rybník a v hlavách se nám honili myšlenky na skutečskou soutěž, kde je rozhodčí, časomíra a mančafty ctí pravidla soutěže a liga má tak pořádný náboj... No co naplat.   

   Než jsme se rozkoukali co a jak, už jsme prohrávali 0-1, hned nato se rozjel pořádně nabuzený Džejár, obkličkoval vše co mu stálo v cestě a zavěsil, 0-2. Padali na nás mdloby, 6 kluků od Sokola společně s Muckem a Alešem nás přehrávalo a my se nezmohli vůbec na nic. Jen jsme házeli pukem tu do středního pásma, tu na hole Sokolů.... Až se trefil David a začali jsme žít. Harcovník, šedý vlk, Karlos Stárkos to na střídačce vyburcoval,až jsme z toho začali po ledě div ne létat.

   Skvělou práci pak odvedli bratři Chaloupci, brácha na bráchu a je z toho další gól. To bylo tak, Fífa najížděl do útočného pásma, když v tom najednou uslyšel volání mladšího bratra Chlupa, neváhal ani vteřinu a přenechal puk do tandemu na modré. Dělovka od modré pálila gólmana v rukou tak, že ji raději do brány pustil... No a pak jsme dali ještě nějaké ty branky. Ale stále jsme o gól prohrávali, až asi 5 minut před koncem se konečně trefil i Fífa 5-5 a hned v následujícím střídání rozvlnil síť podruhé v zápase Karel, 6-5.

   Byl to nepohledný zápas, rybník jak má být, ale body jsou naše...