Jdi na obsah Jdi na menu
 


SEMIFINÁLE: HC Sokol Jenišovice x HC Skulls Hlinsko 5:3 a 8:3

7. 3. 2011

1. HC Sokol Jenišovice x SKULLS 5:3 (1:2, 3:0, 1:1)

 

B: Morávek (Chlada L, Chaloupka F), Morávek (Chaloupka F, Chlada L), Málek (Jehlička, Šikl)

      

Vyloučení: 3:5, využití 1:0, v oslabení 1:0, za Skulls: Chlada J (nedovolené bránění) 2, Černý (nedovolené bránění) 2, Chlada L (napadení) 5+OK, Morávek (hrubost) 2+2, Chaloupka P (držení) 

      

Sestava: Řezníček - Chaloupka F, Morávek, Chlada L, Špaček, Šikl, Chaloupka P, Mudroch, Picka, Jehlička, Ducheček M, Málek, Černý, Chlada J 

     

    

2. HC Sokol Jenišovice x SKULLS 8:3 (2:0, 2:1, 4:2)

 

B: Málek (Morávek, Chaloupka F), Slavík (Málek, Černý), Málek (morávek, Černý)

        

Vyloučení: 4:5, využití 2:0, v oslabení 1:0, za Skulls: Slavík (vysoká hůl) 2, Chaloupka F (hákování) 2, Picka (podražení) 2, Mudroch (hrubost) 2, Mudroch (krosček) TH

        

Sestava: Řezníček - Chaloupka F, Morávek, Pavlík, Kadlec, Šikl, Chaloupka P, Mudroch, Picka, Vacek, Ducheček M, Málek, Černý, Slavík

 

 

   No, kde začít? Do semifinále jsme vstupovali v roli mírného outsidera. Vzhledem k výsledkům Jenišovic v druhé polovině soutěže se dalo předpokládat, že budou více než jen nesnadným oříškem. Ti kluci to válí jako my za mlada :-) Nástup do prvního utkání se nám povedl famózní. Dvě branky Fífy v rozmezí několika minut na chvíli daly zapomenout  tomu kdo je a kdo není favorit.Jenže Jenišovice ještě do konce třetiny v přesilovce snížili a vstoupili tak do utkání.

    Co se dělo pak možná netřeba sdělovat. Jenišovice působili vyzrálejším dojmem. Ačkoli i my jsme nebyli zcela bez šancí a bez zajímavých herních kombinací. Hrál se pohledný hokej, hodný play off a důležitosti utkání. Ale nakonec rozhodlo několik našich individuálních chyb, a vysoká produktivita Jenišovic.

    První utkání nám tedy o fousek uteklo. Bohužel do dalšího zápasu nenastoupilo několik našich důležitých opor a tak v improvizované sestavě jsme se snažili odvrátit mečbol. Jenišovice nastoupili o poznání uklidněnější. Dlouho se hrálo nahoru a dalu bez branek. Až se Jenky chytli a dali nám hned dva fíky po hrubých chybách v obraně. My jsme se sice taky chytli a to hned v úvodu druhé části hry, ale soupeř i nadále hrál přesně co měl a dodržoval jak taktické pokyny tak i herní schéma. Po dvou třetinách bylo na tabuli téměř shodné skóre jako v minulém utkání. Nic nebylo ztracené. Navíc po 13 vteřimách se prosmíkl Kuba a snížil na dvoubrankový rozdíl. Jenže pak přišla další minela v naší obranné hře a to nám asi zlomilo vaz. Následovali hluché minuty kde jsme inkasovali 2 rychlé branky, skóre bylo hrozivé, 7:2! nám bylo jasné, že se do finále nepodíváme. Na Jenišovice jsme zkrátka neměli.

    Na druhou stranu je třeba říci, obě utkání měli ten správný náboj, diváckou kulisu a emoce. Prostě vše co ke správnému boji play off patří. Soupeři přeji hodně zdaru ve finále a nám poučení se z vlastních chyb do příští sezóny.