Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.10. Sokol Servis x Skulls Hlinsko 0:4

10. 10. 2011

 Sokol Servis x HC Skulls Hlinsko 0:4 (0:1)

  

branky a nahrávky: Černý (Dahlberg), Chaloupka F (Novák), Stárek (-), Černý (Dahlberg)

  

vyloučení: 0:1, bez využití, Chaloupka F (2 min.) podražení

  

sestava: Vaníček - Novák, Mudroch, Pavlík, Vacek - Chaloupka P, Chaloupka F, Černý, Dahlberg, Vašek, Stárek, Chlada L, Fiala M

  

Do prvního utkání sezóny jsme se rozhodli po nevydařeném vstupu ve Skutči, naskočit se 3 útočnými formacemi, bohužel Renďa nestihl speciál z Mohelnice a tak jsme museli jak jinak než zaimprovizovat. Sokol nastoupil rovněž v hojném počtu v kase s Berdou.

  

Začali jsme pěkně zostra a ihned po úvodním buly jsme rychlým bruslením vyhnali hru do vysokého tempa. Hrálo se většinou na polovině Sokolů, ale ne a ne se prosadit. Už už to vypadalo, že okopírujeme scénář ze Skutče, když se po brejku Christera prosadil Ráďa. Najednou bylo veselo a na střídaččce živo. Zrychlili jsme střídání na maximální možnou míru a udržovali vysoké tempo hry. Soupeř pomalu začínal mít problémy, ale naštěstí pro něj stál v brance vynikající Berda, který lapal naše šance jednu za druhou.

  

Stav 1-0 pro naše barvy trval více než 45 minut. Co střídání to hromada střel, nikdo si na nedostatek palby nemohl stěžovat. Po jedné takové ráně, která se elegantně odrazila od zadního mantinelu jsme se radovali podruhé, inu Fífa ví kam se postavit. Třetí branka pak na sebe nenechala dlouho čekat, Karel byl ten večer jak urvaný ze řetězu, veledůrazným forčekingem zahnal obránce zpět do obranného pásma, sebral teda spíš urval kotouč a šoupnul ho Berdovi přímo pod rameno. Poslední zásah předvedl po pěkné akci opět Ráďa a opět po Christerově pasu.

  

Vaňous se ukázal jako velmi zdatná náhrada za Dydyho pro Hlineckou soutěž, jako první gólman Skulls totiž v Hlinsku vychytal nulu!