Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.12. Skulls x Krapet 2:4

14. 12. 2011

HC Skulls Hlinsko x HT Krapet 2:4

  

branky a nahrávky: Šikl (Chaloupka F, Pavlík), Fiala M

  

vyloučení: 4:3, využití 0:1, v oslabení 0:0, Stárek (podražení, 2 min.), Fiala M (sekání, 2 min.), Mudroch (podražení, 2 min.), Vacek (držení, 2 min.)

  

sestava: Kučera - Picka, Pavlík, Mudroch, Vacek - Chaoupka F, Chaloupka P, Černý, Stárek, Zdražil, Fiala M, Šikl, Dahlberg, Chlada L  

  

 

 

 Výborný vstup do utkání, hned v prvním střídání nás Šiki střelou od modré posílá do nečekaného vedení. Jak se ale později ukázalo, bylo to poprvé a naposled... Chvíli se nám ještě dařilo držet stav 1:0, až do chvíle než se Lukáš probudil a párkrát na bránu vystřelil svoje jedovky... za chvilku jsme prohrávali 1:3. Naše neschopnost spojit obranou hru s útočnou prostřednictvím jakýchkoliv pasů při rozehrávce nás stála hodně sil. I přes fakt, že jsme nedokázali téměř rozehrát, nepočítám-li vyhozené a dojeté puky, vytvářeli jsme si celkem dost příležitostí ke skórování. Miloš aktivním napadáním zhruba v polovině utkání zajistil pro naše barvy snížení na 2:3, při závěrečném náporu a ostřelování brankáře se ale Krapet pomstil únikem a stanovením definitvního výsledku 2:4.