Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.1. Otradov x Skulls 2:5 (0:1, 1:2, 1:2)

21. 1. 2012

  HC Otradov x HC Skulls Hlinsko 2:5 (0:1, 1:2, 1:2)

 

  

branky a nahrávky: Pošvic (Pavlík, Chaloupka F), Málek (Pavlík, Slavík), Fiala M (Fiala J), Chaloupka F (Pošvic, Málek), Pošvic (Málek, Chaloupka F)

  

vyloučení: 8:8, využití 0:1, v oslabení 0:0, Fiala J (příliš mnoho hráčů na ledě) 2, Málek (krosček) 2, Fiala J (hrubost) 2, Fiala M (hrubost) 2, Chaloupka P (sekání) 2, Málek (příliš mnoho hráčů na ledě) 2, Pavlík (podražení) 2, Fiala M (hrubost) 2

    

sestava: Řezníček - Pavlík, Slavík, Mudroch, Picka - Chaloupka F, Morávek, Málek, Pošvic, Fiala M, Fiala J, Kadlec, Černý, Chaloupka P

  

Sestava se nám v posledních utkáních stabilizovala, začali krystalizovat pevné útočné trojice a na hře to je znát. Do utkání s Otradovem jsme ale pro obsenci několika hráčů museli sáhnout. I tak byly sestaveny 3 kvalitní lajny. 

Do utkání jsme se snažili vlétnout a rozhodnout zápas ještě dřív než pořádně začne. Jenže Pošvajz přijíždí se zpožděním a tak hned od úvodu improvizujeme, ale i tak se dostáváme do první šance. Kuba zatím nedává. Lukáš přišel na led v druhém kole střídání a hned to bylo sakra znát. Z první vážnější akce dává branku. S každým střídáním šancí přibývá geometrickou řadou, další branka ale nepřichází.

V druhé třetině přitlačíme soupeře více ke zdi, to nese své ovoce. Ondra dostává nabito od Lukáše a pálí, lišáckou tečí usměrňuje Kuba kotouč mezi nohy jinak výborného brankáře Otradova. V následujícím střídání sehrají perfektní partii bratři Fialovi, akce já na bráchu, brácha na mě končí v síti, 3-0. Bohužel do konce třetiny dostáváme branku. Kromě branek se na ledě i přiostřilo, 6 vyloučených v řadě na naší straně a stejný počet na straně druhé hovoří za vše. Otradov neustává vývoj hry a začíná být zbytečně agresivní.

Na agresivitu Otradova odpovídáme ve třetí části hry po svém. Parádní pas z poza branky proměnil Fífa v branku. Účet utkání uzavírá stejný muž, jenž skóre otevřel. Pošvajz z mezikruži dělouvkou zápěstím vymetá roh branky. Máme další dva body.