Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.10. Proseč x Skulls 4:6 (2:3, 1:2, 1:1)

22. 10. 2011

 HC Proseč x HC Skulls Hlinsko 4:6 (2:3, 1:2, 1:1)

 

  

branky a nahrávky: Chaloupka F (Dahlberg, Kadlec), Dahlberg (Slavík, Chaloupka F), Chaloupka F (Slavík), Málek (Šikl), Fiala J (Morávek, Šikl), Morávek (Chlada J) 

  

vyloučení: 1:3, 0:1, Macháček (2 min.) hákování, Chaloupka P (2 min.) příliš mnoho hráčů na ledě, Mudroch (2 min.) podražení, navíc Chlada J (2x 10min)

  

sestava: Řezníček - Chlada J, Slavík, Šikl, Pavlík - Chaloupka F, Málek, Morávek, Macháček, Fiala J, Chaloupka P, Mudroch, Dahlberg, Kadlec

  

Už dlouho nepamatuju takový rachot! Sice jsme opět nejdříve prohrávali poté, co se útočníci zapomněli v útočném pásmu a nepomohli obráncům. Jenže ihned v druhém střídání první lajny Kadlec-Chaloupka F-Dahlberg se děli věci, nejprve se po parádním pasu z poza brány prosadil Fífa. Ihned v dalším střídání této lajny se udál další gól, v přesilové hře posunul z buly kotouč Fífa na Ondru, ten švihem od modré vyslal na branku kotouč, v šermířském souboji asi 5 hokejek byl nejúspěšnější Christer. Otáčíme vývoj a poprvé v letošní sezóně se ujímáme vedení. No a při dalším střídání se Fífa vrací spolu s Ondrou, sbírá puk na vlastní modré a míří k soupeřově kase, po přejetí modré vyšle golfem do pravého horního rohu 3. pozdrav této pětky. 

  

Proseči se daří držet krok a neustále hlídá stav s jednogólovým mankem. Ve druhé části hry dvakrát odskakujeme na dvoubrankový rozdíl, ale hráči v červeném vždy nějakým způsobem dokáží stav zkorigovat. Za zmínku pak stojí ještě moment, kdy se po závaru před prosečskou brankou už už Fífa radoval z hattricku, když protlačil puk za záda brankáře, ale sudí ve stejný okamžik píská, protože ztrácí kotouč z dohledu.

  

Ve třetí části hry se snažíme hlídat stav a být pány situace což se daří a konečně i dvoubrankový rozdíl hlídáme. Proseč již k ničemu nepustíme. První plnobodový zisk je tu. Snad jsme se již definitivně oklepali..