Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.11. Bisoni x Skulls 3:3

30. 11. 2011

Bisoni x HC Skulls Hlinsko 3:3

  

branky a nahrávky: Chaloupka F (Picka), Mudroch, Mudroch (Černý)

  

vyloučení: 5:5, využití 0:0, v oslabení 1:0, Zdražil (podražení, 2min.), Ressl (podražení, 2 min.), Novák (držení, 2 min.), Stárek (podražení, 2 min.), Novák (hrubost, 5 + DKU)

  

sestava: Ducheček - Picka, Pavlík, Mudroch, Novák - Ressl, Chaoupka F, Chaloupka P, Černý, Stárek, Zdražil 

  

 

 

 Utkání hrané ve svižném tempu hned od úvodních minut. Tvořili jsme si při každém střídání solidní počet šancí. Ale Pepa Šourek jako by nám po nezdařeném utkání ve Skutči chtěl ukázat, že za svůj tým dokáže čapat o 100% lépe než za Skulls. My už jak to tak bývá se na každý gól neskutečně nadřeme. 

Dle očekávání jsme to byli my, kdo obdržel úvodní branku. Nechali jsme se strhnout útočením natolik, že 4 hráči si brousili zuby u soupeřovic branky a jaksi pozapomněli na defenzivní povinnosti. Z úniku těžil soupeř, nejprve nezdařená akce Kuby Málka, následná bombová dorážka z metru do otevřené kasy už byla ale úspěšná. Pak se dlouho hrálo chvíli u nás chvíli u Bisonů, ale gól ne a ne přijít. A6 opět udeřilo na naší straně. V přesilové hře ztrácí Muca vyhrané buly, Kubu v úniku sice ještě fauluje, ale ten ukázal svou buldočí povahu a rychle skočil zpět na nohy a Mucovi znovu ujel. Z blafáku se nemýlil. 0:2! Situace byla vážná, my bušili do zavřených vrat a soupeř měl pohodlný náskok. Těsně před hlášenou pauzou dostal perfektní pas od Aleše Fífa, obhodil si soupeřovic beka a v úniku trefil volný prostor nad lapačkou, 1:2. Hned bylo veseleji! Zaťali jsme zuby a hned po přestávce se vrhly na Bisony! Zatlačili jsme je na pár střídání do pásma a šili to na Šourka o sto šest, ale nic. Naproti tomu na druhé straně se prosadil soupeř, no soupeř, spíš Lukáš Pavlík, šikovně trefil ve vzduchu letící puk z poza branky přesně tak, že zapadl do levého horního růžku Sovákovi branky. Kdyby to trénoval tak ze 100 pokusů se nejspíš netrefí ani jednou, ale jak to tak bývá...náhoda je blbec. Stav 1:3 drželi Bisoni dlouho. Ale díky neskutečnému Mucově výkonu v posledních 5 minutách jsme dotáhli utkání alespoň k zaslouženému bodu. Tyto branky mám zprostředkovaně: první ráná letící rychlostí plachtícího draka si nešikovně strčil Šourek za záda, a druhá rána byla šmudlaná dorážka, ale i ta se počítá! Bravo MUCO! Máme bod!