Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krapet x Skulls 6:6

9. 3. 2013

střelci: Zdražil D (Zeman, Morávek), Špaček (Zeman, Zdražil D), Chaloupka F (Ročňák, Chlada L), Zdražil D (Ročňák, Zeman), Stárek (Chaloupka F, Chlada L), Stárek

 

vyloučení: 0:1, Chaloupka F (držení) 2

 

sestava: Beránek - Chaloupka P, Morávek, Mudroch, Ročňák - Stárek, Chlada L, Chaloupka F, Zdražil D, Zeman, Špaček

  

 

Upřímně, ještě v kabině jsme si byli jisti, že to bude zase debakl. Kdykoliv se proti nám postavil Pošvajz, skončilo to kanonádou. Ne jinak tomu asi mělo být i tentokrát. Jenže dobře rozehraný Dejv, namotivovaný Karel a excelentně hrající Dáda byli spolu s ostatními jasně proti.

Začátek utkání byl klasický, tedy chvíli se držíme, pak dostaneme fíka. Jenže něco bylo tentokráte jinak. Hráli jsme jako z partesu, napadali, vraceli se a bojovali, což je na hlineckou soutěž pro nás dosti netipické! Na vedoucí gól Krapetu jsme odpověděli a to hned několikrát. Nejprv se prosadil Dejv, který na dvakrát překonal zřejmě velice labilního brankáře soupeře, který hru prožíval více než kdokoliv jiný. Nezůstali jsme u jedné branky... I nadále jsme hráli ve vysokém tempu a tvořili si slibné příležitosti. Z jedné takové akce se před brankou prosadil Špáča, 1-2, neskutečné. No a pak se trefil Fífa, nejprve mu sudí branku neuznal, protože se puk při odrazu od brankové konstrukce vrátil pod gólmana a ten byl přesvědčený, že by takovou neslanou nemastnou ránu nikdy nepustil. Takže se Fífa pokusil ihned po buly o reparát, ten mu vyšel na výbornou, vyhrané buly na Sedláka, ten na Ročňáka, rána od modré a lišácká teč, která změnila dráhu do šibenice. To už musel i labilní gólman uznat, že to branka je! :-D 1-3.

O dalším vývjo stručně, Pošvajz se několikrát dostal k puku, takže se postupně vyrovnalo a Krapet šel do vedení, které vypadalo, že je předurčeno k vítězství. Ale dnes nebyl den vzdávání se. Stav 6-3 nás nezlomil, ba naopak. Skvěle-hrající Dáda vysouvá po kombinaci s Davidem Zemanem Dejva vpřed a ten skóruje, 6-4. O zbytek se postará Karel. Akce dva na jednoho, Sedlák posílá jna Fífu, ten netrefí ideálně a puk se odráží od gólmana na Karlovu hůl, 6-5. To ale není vše, Karel Stárek, zakládající člen Krapetu, nevzdává boj alespoň o bod. Jeho buldočí snaha je korunována úspěchem! Osamocen v útočném pásmu zhruba 2 minuty před koncem se rve o touš, který zkusmo hází z pozabranky na brankáře, ten si touš sráží do kasy! Vyrovnáno, Karel je bohem! Naše série 5 proher je u konce!