Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rychtáři x Skulls 2:5

18. 10. 2012

B: Zdražil D (Zdražil J, Picka), Chaloupka P (Fiala M, Morávek), Chlada L (Chaloupka F, Zeman), Zdražil D (Fiala M, Morávek), Chaloupka F

 

vyloučení: 2:0, využití 0:0

  

 

  Dlouhé dva roky jsme se proti Rychtářům trápili, ale včera jsme se postavili číslům a pověrám a utnuli nehezkou sérii porážek z loňských dvou let. Na zápas jsme se sešli v zajímavém počtu 11 hráčů, to když si  nejmenovaný AP neprohlídl nominaci a dorazil jakoby se nechumelilo. Ale možná právě tento zmatek nás tak povzbudil, že na ledě jsme doslova létali. 

  Hned od počátku jsme nastavili svižné tempo, najížděli si až do obrany pro puky, ropzjížděli rychlé akce a usazovali jsme se na delší dobu v pásmu soupeře. Do vedení šli sice domácí a trestuhodném zanechání osamoceného soupeře před naší kasou, ale to bylo prakticky vše co jsme dovolili. Následoval cirkus jaký svět neviděl. Bratři Zdražilové se chopili opratí a než se Milda oblýk (jeho pozdní příchod bude mít samozřejmě ještě nějakou dohru :-) )předevedli akci já na bráchu brácha na mě, teda alespoň při rozehrávce, protože Dejv přespurtoval střední pásmo, na modré natáhl a dělovkou pročistil vnitřní strany betonů mladého gólmana Rychtářů, 1-1. 

  Pak následovalo delší intermezzo, kdy jsme stoprocentně ovládali hru. V jednom z mnoha protiútoků se prosadil důrazný Chlup před kasou, když se nenechal odstrčit mohutnými monstry v obraně soupeře a dorubal kotouč až za čáru. Po tomto vedoucím gólu přišla asi 15 minutová série šancí na gól, toho jsme se dočkalli až po pohledné akci z rohu po ose David - Fífa - Sedlák doputoval touš opět za záda mladičkého brankáře.  

  Vedení 3-1 už vypadalo nadějně, vstřelili jsme sice dvě další branky, ale ty uznány nebyly. Rozhodčímu se zalíbila až akce Mildy s Dejvem, parádní ťukec z pozabranky zakončuje Dejv pod víko. Naprosto uvolnění předvádíme další pěkné akce, ale ty k brance nevedou. Naopak soupeř využívá naší nedůslednosti v obraně a snižuje.

  Konec ale patří nám, respektive kapitánovi, který vystihl nepřesný pas a dlouhým blafákem do bekhendu stanovuje konečné skóre 5:2. Na vysledku už nic nezměnila ani přesilovka 5-3 v závěru utkání, loňský limit v počtu vítězství jsme již splnili, nyní můžeme sami sebe už jen a jen mile překvapit!