Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Pivaři 3:9

6. 12. 2012

Je to již ohraná písnička v té naší hlinecké lize, občas body sebereme Sokolům a Rychtářům, ale jinak srdnatě rozdáváme.. Je fakt, že asi nikdo nečekal, že bychom proti hvězdně nabitému kádru borců ve žlutém bodovali, ale přeci, jednou to přijít přeci musí..škoda, že nevíme jestli se MY toho vůbec dočkáme...

No ale hezky od začátku, v deseti se scházíme a bojovně naladěni se pouštíme do nerovné bitvy. Pivaři valí jeden útok za druhým, ale Berda v brance drží! Osmělujeme se i my a občas se nám podaří nalézt trasu až k Hadrákově kase. Dle očekávání se vedení asi v 10.minutě ujímají žlutí. Jenže nečekaně odpovídáme v téžeminutě, pohlednou akci na trase Ráďa - Sedlák zakončuje Fífa do prázdné klece. Měsíční brankový půst našeho kapitána je u konce. 

Pivaři to ale valí dál a tak je jen otázkou času kdy a kolik.. Branky jim tam padají, ale díky našemu úsilí ne v takové kadenci jak by si asi představovali. Díky Dejvovi navíc hlídáme pro nás berný 6 brankový rozdíl. Škoda neproměněných několika slibných šancí a škoda neproměněného trestného střílení... Doufejme, že jsme slibným výkonem a nasazením položili základ hokejové renesanci našeho mančáftku!