Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Servis x Skulls 5:8

3. 10. 2012

B: Zdražil J (Ročňák, Fiala M), Chaloupka F (Chlada L, Morávek), Zdražil D (Fiala M, Zdražil J), Zdražil J (Chlada L, Chaloupka P), Zdražil D (Fiala M, Picka), Zdražil D (Picka), Fiala M (Zdražil D), Zdražil J (Ducheček M)

 

   Tak určitě, jak říkám, nejednalo se o nijak zvlášť pohledný hokej, ale počítají se body a ty zůstali pěkně doma! Ačkoli když teď tak nad tím přemýšlím a vracím se zpět k utkání, proběhlo i několik hokej připomínajících akcí. Ale to musí posoudit diváci, a že se jich sešlo. Počítal jsem to při jednom ze svých četných úniků a napočítal jsem přesně jednoho.

   V počátku jsme si vytvořili celkem solidní náskok 4:0, pak jsem ale přestali bruslit a solidárně kopírovali tempo soupeře, kterého se sešlo sotva na jeden a půl pětky. Sokolíci se dokázali dotáhnout vždy na rozdíl jedné branky. Naštěstí nás nedokázalo nic vyvézt z míry a pokaždé, když se soupeř dotáhl na nejtenší možný rozdíl, udeřili jsme.

   Utkání rozhodli prakticky sami bratři Zdrařilové, rovnoměrně si rozdělili své střelecké příspěvky a přičinili se tak o spravedlivou nedělbu bodů.

   Za 14 dní, 17.10. nás pohostí Rychtáři, a že jim po těch posledních 4 porážkách máme co vracet..