Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC Chlumětín x Skulls 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

7. 10. 2012

střelci a nahrávači: Ročňák (Fiala M, Zdražil D), Fiala M (Zdražil D, Ročňák), Černý (Málek, Chaloupka P)

 

vyloučení: 3:3, využití 0:1, za SKULLS: Picka (podražení) 2, Chlada L (hákování) 2, Morávek (hákování) 2

 

sestava: Ducheček Z - Chaloupka P, Morávek, Vacek, Slavík, Picka, Chlada Jiří - Chlada Lukáš, Chaloupka F, Špaček, Málek, Černý, Macháček, Fiala M, Zdražil D, Ročňák

 

   A máme po skutečské premiéře v roce 2012. Každopádně jsem rád za dva body, ačkoliv nebylo utkání tak kvalitní jak jsme si představovali a jak jsme dle sestavy očekávali. Chlumětín se sešel jen v 8 hráčích + Vaňous do kasy. To v nás vyvolalo oprávněné obavy, soupeř v tempu a my a naše problémy se střídáním...

   První dějství jsme se snažili zahájit aktivně, ale dohromady jsme si moc šancí nevytvořili. Naopak domácí i v tak malém počtu nám dělali dozadu značné problémy. A o tom byl celý zápas, vzadu jsme se pokaždé tak tak vypořádali s útočným nájezdem, místo pozorného rozehrání jsme spíše volili puk o prkna ven a útočníci chyťte si ho. Na obranu obrany je třeba říci, že vlastně ani jiné možnosti neměli, protože naše ofenzivní trojice si ne a ne pro puk (až na vyjímky) dojet. Plácaná, žádné bruslení...natočit to na video tak by se tím leckdo celkem slušně bavili, nazval bych to po cimrmanovsku: DOMÁCÍ ŽIVÉ OBRAZY: Komparz před akcí. Branky jsme se dočkali v 16. minutě a to z hole navrátilce Dády. Branka nás nakopla a alespoň na chvilku jsme začalibýt aktivní a tvořili si šance.

   Druhou třetinu jsme začali o něco lépe, v jedné ze tří přesilovek jsme nečekaně vstřelili i branku, pěknou akci Dejva, jenž za brankou přelstil jako liška mazaná dva obránce a naservíroval touš pěkne na podnose Mildovi, který zužitkoval léta praxe a zavěsil. Už už jsme si mysleli, že se nastartuje náš brankostroj a unavené hochy od Chlumětína rozebereme jako lego, jenže né. Hoši v zelených trikotech se srdnatě bránili a ještě lépe útočili.

   Třetí dějství bylo z naší strany ještě horší než tydvě předchozí. Chlumětín nastoupil jako vyměněný a prvních deset minut jezdil jako kdyby utkání teprve začínalo. Jejich píle byla oceněna brankou na 1:2. Nám na střídačce dost zatrnulo, na dvě branky jsme se opravdu nadřeli a další v nedohlednu. Vystihující moment zhruba ve 20. minutě, kdy Fífa zcela sám s kotoučem na holi a Vaňousem ležícím zcela mimo osu místo zařízení trefuje Vaňouse mimo branku... Ale vousaté nedáš hned dáš pozdějí se naplnilo. V hlavních rolích Kuba coby rozjezdař a Ráďa jako zakončovatel, stav 1:3 jsme uhájili a slavíme tak jubilejní první vítězství :D v letošním ročníku!