Jdi na obsah Jdi na menu
 


PO: Hostovice x Skulls 3:1 (2:1, 1:0, 0:0)

25. 2. 2013

branky: Chaloupka F (Picka)

 

vyloučení: Slavík (podražení) 2, Zdražil J (krosček) 2, Zdražil J (podražení) 2, Fiala M (podražení) 2, Pavlík (hákování) 2, Morávek (podražení) 2

 

sestava: Řezníček - Morávek, ZdražilJ, Slavík, Pavlík - Chaloupka F, Chaloupka P, Picka, Fiala M, Fiala J, Málek, Macháček, Ročňák

 

 

Nadějný výsledek a hlavně vidina toho, že Hostovice jsou k poražení nám dává šanci na postup. Kapitánův dlouhý proslov před brankou jako by ale vyšuměl hned s padnutím první bule. Sice se natlačíme do protiútooku, naivně ale přicházíme o kotouč, z brejku se domácí ujímají vedení 1-0. Neuplynou ani dvě minuty a stejná situace jako přes kopírák, 2-0. V tu cvhíli jsme na ledovou sprchu. Darované dva úniky a domácí se koordinovanou hrou přibližují k cíli.

Svoje sice k zápasu chtěl ještě říct Fífa, který ještě v první třetině snižuje na 1:2. Což nám dalo jakous šanci. Celkem sympaticky se snažíme dostat se k brance Hostovic, ale vše je z celkem slušné vzdálenosti a navíc přímo doprostřed kasy. Ubíhající čas jakoby nám svazoval nohy i ruce.

Ve druhé části je obraz hry následovný. Každý chvilku tahá pilku, snažíme se zatlačit hochy v černém hlouběji do obrany, ale žádný trvalejší tlak nevyvíjíme. Na druhou stranu nutno říci, že ani Hostovice nijak vážněji neohrožují. Ke konci poslední části navíc z naprosto nevinně vyhlížejícího osamoceného úniku načapávají Dydyho u tyčky a tak je stav po dvou třetinách 3:1.

Ve třetí části propukla naplano naše nemohoucnost vstřelit branku. Šance jsou ale vše jak jsem již dříve uvedl, do brankáře. Zkoušíme stáhnout hru na dvě lajny a zvýšit tak tempo, ale nedokážeme už prakticky nic.  Hostovice kontrolují hru a po dobře taktický odehraném zápasu i po zásluze vítězí a postupují dále. Game over! Sice se nám podařilo oproti loňsku proklouznout a načíhnout do play off, ale velkou díru jsme neudělali. Nezbývá nám tedy než se přichystat na sezónu novou. Hostovicím přejeme hodně štěstí v dalších bojích!