Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proseč x Skulls 3:16 (1:5, 2:3, 0:8)

9. 2. 2013

branky: Zdražil J (Málek), Málek (Pošvic, Špaček), Zdražil J (Málek, Chaloupka F), Zdražil J (Málek, Fiala J), Špaček (Chaloupka F), Chaloupka F (Fiala J), Špaček (Málek, Picka), Málek (Zdražil J), Pošvic (Málek, Picka), Chaloupka F (Pošvic, Málek), Fiala J (Málek), Zdražil J (Málek, Chaloupka F), Fiala J (Ročňák, Pavlík), Chaloupka F (Zdražil J, Málek), Pošvic (Málek), Fiala J (Špaček, Chaloupka P)

 

vyloučení: 1:1, využití 0:1, v oslabení 0:1, za Skulls: Pošvic 4min. (hra vysokou holí)

 

sestava: Řezníček - Pavlík, Chaloupka P, Zdražil J, Picka - Málek, Chaloupka F, Pošvic, Fiala J, Špaček, Ročňák

 

Tak zase Proseč a zase kanonáda, i když to tak vůbec nevypadalo. Kapitánův proslov v kabině našel asi své adresáty, nebo to možná byla náhoda, ale je jisté, že jsme se 6 výhrou v letošním ročníku LN zase přiblížili vytouženému play off.

V první třetině byl hodně vidět řízný bek Jarda Jonatán Zdražil, není moc časté (a už vůbec ne u nás) aby obránce nastřádal hattrick v tak krátkém časovém intervalu. Na druhou stranu, pokud Vám touše servíruje pan hokejista Málek, není co řešit. Tento hbitý snajpr se dnes představil v roli dvorního nahrávače. Z jeho přesných pasů netěžil jen Jarouš, ale i jinií....

Po první třetině jsme tedy vedli pohodlně 5:1, soupeř se jevil dosti odevzdaně a tak nás nakopla touha zastřílet si. Druhá část hry ale byla z naší strany dosti nesourodá. Za zmínku stojí ukončení brankového půstu kapitána Fífy (poslední branka právě s Prosečí 15.12.2012).

Na konci druhé třetiny svítilo na tabuli skóre 8:3 pro naše barvy. Moc dobře jsme věděli, že máme dnes navíc. Po hodně dlouhé době jsme se na ledě cítili opět pohodlně a vyzkoušeli si kde co. Třeba i přesilovku nebo oslabení, v obojím jsme dokázali skórovat. Což také nebývá zvykem.

Poslední část hry se změnila v galapředstavení modrých barev. Do konce utkání postupně bodovali všichni hráči HCS a to je příjemné. Jarda vsítil ještě jeden fík a skončil tak na čísle 4, další dva útočníci nashromáždili hattrick a tři hokejisti zasunuli dvakrát!

12 bodů Kuby Málka stačilo bohatě k překonání bájné mety 100 bodů v lize. A díky svým dvěma zásahům se stal i nejlepším kanonýrem Skulls ve Skutči (64 branek v 43 zápasech) . Snad jsme tak tímto představením dali zapomenout na mízérii posledních týdnů. V posledním klání základní části hostíme Vidlatou Seč, tedy přímého konkurenta v boji o postupový 7. flek!