Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wild Hogs x Skulls 1:1 (0:0, 1:0, 0:1)

9. 12. 2012

branka: Tomá Macháček (Filip Chaloupka)

 

vyloučení: 6:6, bez využití, za Skulls: Mudroch (zdržování hry) 2, Mudroch (vysoká hůl) 2, Chlada J (hrubost) 2, Morávek (faul loktem) 2, Macháček (hrubost) 2, Černý (vysoká hůl) 4

 

sestava: Řezníček - Morávek, Palík - Mudroch, Chlada J - Ročňák, Chaloupka F, Macháček - Adámek, Černý, Špaček

 

V okleštěné sestavě bez tradičních opor, ale zato plni odholdání a dobré nálady se těsnáme v rozlehlé kabině promrzlého skutečského stadionu. S Divočákama je naše bilance ne příliš růžová, dokonce lze říci nelichotivá. Taktika byla stanovena docela přesně.

Od prvního buly jsme disciplinovaně dodržovali dohodnutou taktiku, jako bonus jsme navíc udrželi nervovou soustavu na uzdě ačkoliv jeden jediný hráč v černém nám na ni soustavně brnkal. Honza Ježek, alias sudí pro tento zápas však moc dobře věděl co se sluší a patří a tak byl tento hráč poměrně často návštěvníkem zaskleného boxu. Nedá se přímo říci, že bysme vyloženě ohrožovali branku domácích, ale tu a tam se nám něco povedlo. Na druhé straně je nutno říci, že domácí byli dosti aktivnější, ale o loženkách nemůže být řeč. Snad i proto byl stav po první třetině 0:0.

V druhé části pokračují oba celky ve stejném tempu a stylu hry. Bohužel pro nás přichází první branka. V signalizovaném vyloučení využívají Divočáci výhodu, přihrávku z poza branky uklízí soupeřův útočník za Dydyho záda. Zvyšujeme obrátky a začínáme si tvořit šance. Cítíme, že tento zápas nebude mít stejný scénář jako všechny předešlé hlinecké duely. Navíc v brance je vynikající Dydy což nám lije krev do žil.

Do poslední části jdeme vyburcovaní. Ihned od prvního střídání vytváříme vážnější brankovou příležitost. V 5. minutě vystupňuje svoji přehnanou trvdost již zmiňovaný hráč v černém, Fífa se jen těžko zvedá z ledu. Za zákrok je "borec" odměněn 5+OK. Chvíli hrajeme pouze v devíti, a čekáme zda nabere kapitán sílu vstoupit na led. Tu nachází po 5 minutách, sklání se na buly, tu vyhraje na Machyho, ten posílá zpět na Fífu, rána z mezikruží těsně míjí branku, odráží se ale zpět před branku, kde už číhající Machy bravurně posílá kotouč z nulového úhlu do opačného horního růžku. Vyrvnáno! Soupeře jsme touto brankou viditelně opařili. Ve zbylém čase dokonce saháme po druhém bodu, ale naše kombinace 2 - 1 dvakrát za sebou končí nezdarem. Je dobojováno, máme první bod proti Divočákům a příslib dobré hokejové pohody, kterou odstartovala sestava 11 srdcařů! Hoši, děkuji!