Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.11.2013 SOKOL SERVIS x HC SKULLS HLINSKO 5:5

17. 11. 2013

To co nám ve Skutči zatím potíže nečiní je v Hlinsku naší noční můrou, zvláště pak, když se proti nám do kasy postaví Berda. Před utkáním panovala v kabině veselá nálada a počítalo se s oběma body.

Padlo buly a my hned vlétli do obraného pásma hráčů v bílých dresech. Jedna šance střídala druhou, ale buď byl Berda pozorný nebo my dřeváci, v čele s Fífou, který pálil jednu šanci za druhou. Milda byl po skutečském utkání hodně nabuzený a opět táhnul mančaft. První branka padla po necelých pěti minutách hry. Jarinkův pas zužitkoval Sedlák, jenž zaskočil Berdu šikovnou střelou pod víko. Každý čekal odstartování brankových hodů, Sokol opravdu neoplýval jakoukoliv souhrou. Jenže bmy útočili, pálili a nic.

A pak to přišlo, špatné rozehrání v útočném pásmu, touše se ujímá soupeř a z brejku a první střely skóruje. A aby toho nebylo málo, otáčí vývoj v následném nesouladu... To nás trochu vykolejilo z útočného snažení. Naštěstí ten večer neskutečně zafungovalo spojení Christer - Dan, nejstarší a nejmladší hráč daného zápasu vytvořilo útočný tandem, který Skulls zachránil od pohromy největší. Takže po pořádku, nejprve Christer po Danově pasu srovnal na 2:2. Nojo, ale to bysme nebyli my, abychom si nevzali ponaučení z předchozích dvou branek. Šiki se odhodlává ke střele od modré, trefuje ale soupeře, ten potřetí ujíždí na bránu, potřetí pálí a je z toho opět vedení. Ke slovu se tak dostalo duo Christer - Dan, tentokráte v opačném gardu, Christer coby asistent a Dan střelec. V stejném střídání dokonce otáčíme a chvíli vedeme a to díiy Danovi, který si tento duel opravdu užíval a ve spojení s Christerem se z něj stal smrtící nástroj.

Ale na ledě operuje lajna, které to holt ne a ne sednout. V jednom střídání dovolí soupeři dvakrát skórovat a je malér. Do konce utkání zbývá 5 minut. Na led skáče Danova formace, rozruch před Berdou, pas na modrou a Šiki napravuje, 5:5. V posledním střídání máme ještě tutovku, Fífa dostává přesný pas od Jarina přímo před Berdu, ale naprosto vystihuje to čím si tento útok prochází celý zápas ... zkrátka to zase spálil.

Končí tak smutný duel pro nás, zahřát nás tak může jen radost soupeře z bodu. Sokol se za celý zápas dostal pětkrát do útočného pásma a byl 100%, na rozdíl od nás...