Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.10.2013 KRUCEMBURK X HC SKULLS HLINSKO 2:6

30. 10. 2013

Vyšperkovaná sestava a naděje na první body. Krucemburk je ale pro nás velká neznámá. Krucemburk se narychlo přihlásil do letošního ročníku místo Rychtářů. 

Utkání začínáme pěkně z ostra, tempo se snažíme diktovat my, taky se snažíme většinu času trávit v obranném pásmu domácích. Obě poskládané pětky hýří aktivitou a vytváří si brankové příležitosti. Až se ujme zaváhání ve středním pásmu, kdy Fífa vypíchl touš, předsunul Mildovi na modrou a ten po úniku dva na jednoho předkládá bezchybný pas Jarinovi, jenž zavěšuje pod víko, 1:0.

Branka jako by nás ještě více nakopla, v dalším závaru před soupeřovou brankou se do role horníka vcítil Fífa, který puk doslova dorubal i s brankářem za čáru, 2:0. Druhá lajna se nedala zastínit, ihned po výměně stráží rozčísnul pěšinku pěkně od vrchu kruhů Šiki, který bravurně zužitkoval souhru Dana s Dejvem, 3:0. O vyrovnání stavu, v kolonce +/- u obou pětek se postaral Véna. Dejv si zašpásoval s obranou, narazil Danovi, ten ale nesobecky předkládá ještě volnějšímu Vénovi, 4:0.

A nebyli bysme to my, kdybychom se za takového stavu trochu neuvolnili a nedali vyniknout  Berdovi. Až do té doby se celkem nudil, ale v druhé půli jsme mu vše plně vynahradili. Krucemburk se po naší čtvrté brance dost rozehřál a začal vystrkovat růžky, Berda tak tasil jeden zákrok za druhým a že nebyly ledajaké. Dlouho trvalo Krucemburčanům, než na báječně chytajícího Berdu recept našli, paradoxně branka přišla během naší hodně zpackané přesilovky.  Čtyřbrankový rozdíl jsme si ale udrželi, Zajímavě rozehrané buly Fífou v obraném pásmu uchopil Sedlák, jedna klička, druhá klička a hurá sám na bránu, blafáček mezi nohy je to 5:1.

Konečnou podobu skóre zajistil Dejv, který se konečně trefil a nebyl to gól ledajaký, padl jen o fous dřív než sudí ukončil nám vymezený časový úsek.