Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.3.2014 HC SKULLS HLLINSKO x SOKOL SERVIS 1:1

5. 3. 2014

Branky: Ročňák (Vašek)

Vyloučení: Pavlík 2 minuty za podražení, Zavřel 2 minuty za hákování

 

K jednomu z posledních utkání v Hlinsku jsme se sešli nabuzení, odhodlaní a bez kapitána, skoleného záhadným virem, zřejmě mo mo mo moribundus.

Do utkání jsme vstoupili se třemi beky a dvěma útočnými eskadrami .

První desetiminutovka byla nemastná, neslaná, kdy jsme se se soupeřem navzájem oťukávali a kupila se nervozita a série nepřesností na obou stranách. Pokud něco hořelo, jak na jedné straně tak na druhé, vše s přehledem vyřešili neskutečnými zákroky oba gólmani, v naší kase David Ondráček a na druhé straně, náš, Míra Beránek, tentokráte hájící svatyni Sokola.

Od druhé poloviny první třetiny se ale zahřáli všichni zúčastnění a začal se hrát parádní hokej se spoustou kombinací a pohledných akcí. Nejaktivnější byl z našich forvardů Dan Zach, který několikráte projel jako nůž máslem, leč na Berdu si ani jednou nepřišel. Aktivně a efektivně zahráli všichni zúčastnění, agilní Chlup, bojoval i Christer s Vénou, Dáda několikráte provětral Berdovu lapačku, ale ne a ne to tam padnout. Povedlo se až v druhé třetině, kdy Véna vyslal jedovku do Berdových betonů, puk se odrazil mezi kruhy, kde si ho sebral Dáda a přesnou střelou zápěstím zavěsil do šibenice a vylil Berdovi jonťák  z lahve J

Vedení nás potom trošku namlsalo a zapomínali jsme na zadní vrátka a soupeř, hrající na tři lajny nás začal mačkat jak citron a musíme uznat, že nás ve druhé polovině zápasu přebruslil.

Po jednom takovém přečíslení padl i vyrovnávací gól, který jinak vynikající David v brance, neměl šanci chytit, dorážce z brankoviště, kde byli pouze dva útočníci soupeře , by v dané chvíli nezabránil  ani Chuck Norris.

Po obrdžené brance se již nic zvláštního nestalo, snad jen návštěva čtyřnohého miláčka jedné z mnoha fanynek přítomných na tribuně, nás pravda, trochu zaskočila, ne každý den se člověk setká s psem baskervilským .

Každopádně jsme si rozděli body, spravedlivě a férově.

Ted se již všichni soustředíme na pátek, kdy nás čeká zápas pravdy ve Skutči, takže si držíme všichni palce a těšíme se na Budislav…..